Roosje.jpg

Over ons valt niet veel te vertellen hoor! Dit vertelde een bruidspaar me voorafgaand aan de totstandkoming van hun Luizterverhaal. En toen kreeg ik zin om te gaan schrijven.

Verhalen verdienen het om verteld te worden. Zeker op speciale gelegenheden. Een verhaal maken betekent voor mij in eerste instantie vooral heel goed luisteren. Het verhaal zelf is er al, al zijn de ‘hoofdrolspelers’ zich hier op voorhand niet altijd van bewust. Het gaat niet eens zozeer om de gebeurtenissen die ze hebben meegemaakt, maar juist om wat die gebeurtenissen met hen hebben gedaan en hoe ze hier zelf op terugkijken. De manier waarop mensen mij een anekdote vertellen geeft mij meer beeld over wie ze zijn dan de anekdote zelf. Ook de liedfragmenten die verweven zijn in het Luizterverhaal, helpen een verhaal passend te maken. Want waar woorden tekort schieten, spreekt de muziek. Daarom ben ik ook zo blij dat ik het uiteindelijke verhaal zelf mag overbrengen, samen met Dennis of Jörgen, die het verhaal muzikaal mee vertellen. Een mooi en persoonlijk cadeau, zelfs voor de vertellers ;).

Video's van Roosje

 • Roosje Hendrickx

  Even voorstellen

 • Emma Kinderziekenhuis

  Luizterverhaal bedrijven

 • Avond (ik geloof in jou en mij)

  Live muziek bruiloft

Ontmoet onze
vertellers

 • Jolanda.jpg

  Jolanda Bazen

  Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het gevoel en de energie die met muziek overgebracht kan worden, is met geen duizend woorden te omschrijven.

 • Martine.jpg

  Martine van de Kar

  Als verteller maak je deel uit van een belangrijk moment in iemands leven. Door de liedteksten met zorg te kiezen krijgt het Luizterverhaal een diepere laag. Dat is zo mooi om te geven.

 • Marleen.jpg

  Marleen den Hartog

  Een Luizterverhaal raakt iedereen, dat maakt het zo mooi. Door de combinatie van het verhaal van mensen verwoord door ons en dan die perfect passende muziek. Dat is iedere keer weer kippenvel!

 • Tom.jpg

  Tom Wesselink

  Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig om dit verhaal kracht bij te zetten met mooie woorden en mooie muziek.