Marleen.jpg

Een Luizterverhaal raakt iedereen, dat maakt het zo mooi. Door de combinatie van het verhaal van mensen verwoord door ons en dan die perfect passende muziek, dat is iedere keer weer kippenvel. Als verteller kan je echt iets unieks en persoonlijk toevoegen aan een dag. Een dag die met een Luizterverhaal nog zoveel meer waarde krijgt. Dat is waanzinnig gaaf om te doen.

Het is dé manier om iemand vanuit warmte en aandacht voor diens unieke persoonlijkheid of daden in het zonnetje te zetten. Muziek maakt alles mooier en zet kracht bij het verhaal. Dat maakt een Luizterverhaal zo bijzonder en zo mooi om te mogen vertellen. Iedereen in de zaal voelt het en het maakt niet uit of dat 13, 30 of 300 mensen zijn. De combinatie van verhaal en muziek raakt werkelijk iedereen.

Video's van Marleen

 • Marleen den Hartog

  Even voorstellen

 • What is a Luizterstory

Ontmoet onze
vertellers

 • Jolanda.jpg

  Jolanda Bazen

  Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het gevoel en de energie die met muziek overgebracht kan worden, is met geen duizend woorden te omschrijven.

 • Martine.jpg

  Martine van de Kar

  Als verteller maak je deel uit van een belangrijk moment in iemands leven. Door de liedteksten met zorg te kiezen krijgt het Luizterverhaal een diepere laag. Dat is zo mooi om te geven.

 • Marleen.jpg

  Marleen den Hartog

  Een Luizterverhaal raakt iedereen, dat maakt het zo mooi. Door de combinatie van het verhaal van mensen verwoord door ons en dan die perfect passende muziek. Dat is iedere keer weer kippenvel!

 • Tom.jpg

  Tom Wesselink

  Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is prachtig om dit verhaal kracht bij te zetten met mooie woorden en mooie muziek.