Ik vind het bijzonder en dankbaar om Luizterverhalen te vertellen, omdat ieder verhaal zo eigen en persoonlijk is. Ik verdiep me graag in mensen. Door dit te doen, kan ik ze de schoonheid van hun eigen verhaal laten voelen en horen, met alle wendingen die erin zitten.

Juist de combinatie van gesproken woord en muziek zorgt ervoor dat mensen zich laten raken op een heel pure en zintuiglijke manier. De muziek werkt als een soort zachte versterker van alle emoties die het verhaal oproept.  Dat is in mijn ogen de unieke kracht van muziek.  Die is in mijn eigen leven altijd heel waardevol geweest en ik ben er trots op dat ik anderen er ook van mag laten genieten.

Het moment waarop een Luizterverhaal verteld wordt, is in zichzelf al heel speciaal en memorabel. Het Luizterverhaal zelf geeft er vervolgens een gouden randje aan.  Het geeft mensen de gelegenheid om de gebeurtenissen in (een deel van) hun leven als geheel terug te horen, alsof het een film is die zich afspeelt voor hun ogen. Zo worden ze zich er des te meer van bewust hoe al hun eerdere ervaringen hebben bijgedragen aan het moment waar ze nu zijn. Dat levert een gevoel van dankbaarheid op voor het leven en zeker ook voor alle dierbaren die er een rol in spelen. In mijn ogen raakt een Luizterverhaal hiermee altijd de kern; samen het leven vieren

De weg naar je bruiloft