Muziek heeft altijd al een grote rol gespeeld in mijn leven. Het gevoel en de energie die met muziek overgebracht kan worden, is met geen duizend woorden te omschrijven. De dankbaarheid die ik van de klanten terugkrijg, geven mij weer nieuwe energie om keer op keer het beste Luizterverhaal te schrijven en te vertellen.

Het voelt als een voorrecht om het vertrouwen te krijgen om een persoonlijk levensverhaal, of een uniek bedrijfsverhaal in handen te krijgen en dat te mogen polijsten tot een diamant van een Luizterverhaal, waarin waardering, dankbaarheid en liefde naar anderen wordt uitgesproken. Ons doel is keer op keer om positieve energie rond te spreiden, waardoor de band tussen geliefden, familieleden, vrienden, of werknemers versterkt wordt.

Ik heb vele facetten van het bedrijfsleven in binnen- en buitenland leren kennen in haar carrière. Zo was ik technisch tekenaar, personal coach en trainer verandermanagement. Ik gaf training over persoonlijke ontwikkeling voor volle zalen en na de Academie voor Lichte Muziek combineerde ik het beste van twee werelden. Zowel voor groot publiek als 1 op 1 lukt het keer op keer om iedereen te raken

Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

Luizterverhaal

Monique bedankt haar dochter