banner1.png

Over Luizter

Luizter is een collectief van vaste muzikanten die onderling als duo optreden. Zij delen dezelfde visie, zowel in performance als in service naar onze klanten. Luizter is ontstaan in 2008 tijdens een theaterstuk van toneelgroep Première. Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg verzorgden toen live muziek tijdens de theaterproductie. De muzikale klik was zo groot, dat ze besloten een duo te vormen.

Uitbreiding team Luizter

Als duo hebben we inmiddels ruim 500x samen opgetreden. We spelen letterlijk van Den Helder tot aan Zuid-Limburg, soms wel 5 optredens in een week. Met een steeds vollere agenda moesten we regelmatig mensen teleurstellen omdat we al geboekt waren. Ook ingeval van overmacht wilden we een goed alternatief kunnen bieden aan onze klanten. Sinds juni 2016 zijn we uitgebreid met: zangeres Roosje Hendrickx, welbekend uit diverse producties van de BOV, en pianist Dennis van Velthoven, bekend van o.a. coverband Sooph. Zij treden regelmatig samen op maar soms ook met Jolanda of Jörgen.

In 2017 werd het door ons bedacht concept Luizterverhaal zo succesvol dat we de vraag bijna niet meer aan konden. Daarom zijn we voor Luizterverhaal in 2018 uitbreid naar 7 vertellers en 4 pianisten. Een verteller bij Luizterverhaal is iemand die spreekt én zingt.

Trouwceremonie met Luizterverhaal ceremoniespreker
Fotografie door: MiCa Fotografie

Luizterverhaal

Naast live achtergrondmuziek hebben we nog een bijzonder product. Luizter vertelt jouw verhaal op een unieke en inspirerende wijze in een 10 tot 15 minuten durend optreden. Gesproken tekst, subtiel begeleid op piano, afgewisseld met toepasselijke live gezongen liedfragmenten uit bekende popsongs. Hierdoor komt jouw verhaal, jouw boodschap echt binnen. Het raakt alle gasten! Zoals in een goede speelfilm bevat een Luizterverhaal de juiste verhouding van hoogte- en dieptepunten.

textblock2.png
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Memorabele momenten

Een liefdesverhaal, een levensloop, een bedrijfsjubileum, een jaaroverzicht, een fusie, een geboorte, de oprichting van een stichting, het bedanken van familie, vrienden of een groep mensen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

  • Yarden Afscheidsprijs 2017 | Publieksprijs
  • European Funeral Innovation Award 2017 | Nederland | Vakjuryprijs
  • European Funeral Innovation Award 2017 | Overall winner (België, Duitsland en Nederland)
AnneReitsmaFotografie.BN2A9991--Anne-Reitsma-Fotografie_bew.jpg
Fotografie door: Anne Reitsma Fotografie

Luizterverhaal in het buitenland

Trouwen jullie in het buitenland? Wij kunnen als ceremoniespreker jullie volledige trouwceremonie verzorgen. Dan hebben jullie ceremoniespreker en live muziek in 1. Ook is het mogelijk om jullie lovestory (Luizterverhaal) in het Engels te vertellen. Eerder verzorgden we al buitenland bruiloften in o.a. Spanje en Portugal.

TROUWBELEVING10112019ZA043.jpeg
Fotografie door: Door Danny Janssen Bruidsfotografie

Keurmerk Trouwen

Sinds 2015 dragen wij het Keurmerk Trouwen. Jaarlijks wordt ons bedrijf gescreend door een onafhankelijk bureau. Van onze algemene voorwaarden tot aan de ervaringen van onze klanten, alles wordt beoordeeld. Voor ons is het Keurmerk Trouwen een bevestiging van de juiste koers die we varen. Voor toekomstige klanten een bevestiging dat ze met een professionele en betrouwbare partij te maken hebben. Ook in 2020 hebben wij wederom het Keurmerk Trouwen behaald met als cijfer: 9,3!