maxresdefault.jpg

Zaterdag 16 september 2017 was de prijsuitreiking van de Yarden Afscheidsprijs waarbij Luizter de publieksprijs heeft gewonnen! Ons Luizterverhaal 'de muzikale levensloop' kreeg de meeste van het publiek. Yarden had eind augustus al bekendgemaakt dat Luizter genomineerd was voor de Yarden Afscheidsprijs, samen met 'Doorleefboek' en 'Salut'.  Iedere 2 jaar reikt Yarden de afscheidsprijs uit aan een innovatief initiatief in de uitvaartbranche. Met deze prijs wil Yarden iedereen stimuleren om nieuwe initiatieven en/of ideeën aan te dragen rondom de dood en het afscheid.


We waren bij aanvang enorm verrast door de vele inzendingen, en vooral ook de vele bijzondere en aangrijpende inzendingen. We willen ons respect uitspreken naar de andere deelnemers. De muzikale levensloop is geboren uit een persoonlijk verlies en het is voor ons een troost dat uit dit verlies zo iets moois geboren is. Alsof het zo moest zijn, werden we de laatste weken steeds meer gevraagd om een muzikale levensloop te vertellen. Zelfs afgelopen donderdag nog. 

We hebben zo sterk mogelijk ingezet op de promotie voor de afscheidsprijs, maar we hadden nooit durven dromen dat zó veel mensen het concept zouden omarmen en dat ze zó intens met ons zouden meeleven, zoals dat in de laatste 2,5 maand is gebeurd. Elke dag vragen meerdere mensen ons of we al iets weten. Mensen die we zelf soms niet eens kennen. En nu staan we hier. We kunnen het gewoon niet geloven.

Het winnen van de publieksprijs helpt ons enorm om meer mensen kennis te laten maken met een Luizterverhaal. Zoals belooft gaan we dit op bijzondere wijze vieren met een Luizterverhaal voor een, door de stemmers gekozen, goed doel.
Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft, onze berichten gedeeld heeft of op andere wijze onze deelname aan de Yarden afscheidsprijs heeft gepromoot!"

Jolanda, Jörgen, Roosje & Dennis

 


Zoals velen van jullie weten werken we al jaren hard aan ons concept Luizterverhaal. We vertellen de verhalen tijdens memorabele momenten zoals een kroonjaar, een bruiloft en ook tijdens afscheid en herdenking. Meer informatie over Luizterverhaal vind je hier.

Yarden afscheidsprijs