Luizterverhaal Roparun - de start.jpg
Fotografie door: State of Dreaming Films

Op speciaal verzoek schreven we een Luizterverhaal over Roparun. Het jaarlijks terugkerend evenement waarbij 325 teams vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam rennen en fietsen en in aanloop naar de Roparun zich inzetten voor het goede doel. Een bijzonder verhaal over het doel, de teams met hun teamspirit, verwerkt in een Luizterverhaal. Met muziek en tekst beschreven we het gevoel dat iedere roparunner meemaakt. Respect voor deze helden!


Je vrijwillig inzetten voor de Roparun, betekent je hart openstellen voor het doel om mensen met kanker het leven weer te laten ervaren. Het gevoel geven; ‘ik ben even niet de kankerpatiënt, maar de mens die leeft’

Zoals in het leven, is er ook in het team altijd wel iemand die de ander opvangt, met een arm om de schouder, een bemoedigend woord, of soms alleen maar met een begripvolle blik.


Dat wat Roparun teams doen is heel bijzonder. Als ik denk aan alle mooie dingen die zijn gerealiseerd, dan mag iedereen hier vooral ontzettend trots op zijn. 


Deze video’s zijn tijdens de teambijeenkomst in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. State of Dreaming films heeft het Luizterverhaal gefilmd en bovenstaande film van het Luizterverhaal gemaakt.

Bekijk het volledige Luizterverhaal over Roparun.

Roparun Luizterverhaal