Ontmoet de nieuwe vertellers!

Met trots mogen we verklappen dat Luizterverhaal per direct is uitgebreid naar 7 vertellers en 4 pianisten. De uitbreiding is een logisch antwoord op de toegenomen vraag naar Luizterverhalen. Na diverse audities bestaat ons team van vertellers nu uit: Martine van de Kar, Tom Wesselink, Josje Jonker, George Stander, Marleen den Hartog, Roosje Hendrickx en Jolanda Bazen. Maak kennis met ons team van vertellers op onze vernieuwde website van Luizterverhaal.

Bekroond met een Dutch Funeral Award 2018

We hebben (weer) een innovatie Award gewonnen. Ditmaal met een nieuw product: Levensdocument. Dit product hebben we samen met State of Dreaming Films bedacht en ontwikkeld. In een Levensdocument combineren we het live vertellen van een Luizterverhaal met live film opnames en montage van archiefbeelden. Een bijzondere film die de herinnering levend houdt. Meer info vind je
hier
.

Luizterverhaal gaat internationaal met ‘Luizterstory’

Naast Nederlandstalige Luizterverhalen vertellen we ook regelmatig in het Engels. Wij noemen dat een Luizterstory. Deze zomer gaan we naar Portugal voor een opdracht en we hebben ook al aanvragen voor Italië, Oostenrijk en Spanje. Bekijk onderstaande video van Luizterstory for Nutricia. Lees meer over onze Engelstalige Luizterverhalen.

Luizterverhaal groeit op alle fronten

Steeds meer bruidsparen kiezen voor een extra persoonlijke touch op hun trouwdag, waarbij een Luizterverhaal van hun lovestory een ideale invulling is. Het biedt ook de mogelijk om speciale familie & vrienden te benoemen en bedanken. Na het winnen van de Yarden Afscheidsprijs en 2 European Funeral Innovation Awards, werden we ook meer gevraagd bij afscheids- en herdenkingsbijeenkomsten. Bedrijven zien Luizterverhaal steeds vaker als een vernieuwende vorm van storytelling. Denk aan een bedrijfsjubileum of de openingact van een congres. Hierin zoeken we voortdurend naar nieuwe combinaties om te blijven onnoveren. Een mooi voorbeeld is de samenwerking met Zandkunstenaar Gert van der Vijver. Inmiddels heeft hij al meerdere Luizterverhalen live ondersteund met zijn zandtekeningen. Bekijk onderstaand voorbeeld.

Een speciaal woord van dank aan ons creatief team:

Bedankt voor jullie inzet! We zijn trots op het eindresultaat!

Fotografie: Edwin Koolen / Koolen Photography
Film: Angelique Visser & Sylvester van Eijsden / State of Dreaming Films
Website & Vormgeving: Martijn Klaassen / Klaassen Ontwerp