n

European Funeral Innovation Awards

In Brussel werden de  European Funeral Innovation Awards 2017 uitgereikt. Luizter was met Luizterverhaal: Muzikale levensloop genomineerd voor een Nederlandse en een Belgische Award.
Tot onze grote verrassing ontvingen we 2 European Funeral Innovation Awards: nationaal winnaar en 'overall winner' van overkoepelend België, Duitsland en Nederland. 

Winnaar European Funeral Innovation Awards 2017 | Luizter
Luizter

Internationale erkenning

Een ontzettend mooie kroon op ons werk. Het winnen van de prijs is voor ons een bevestiging dat we echt iets waardevols kunnen bijdragen in het rouwproces van nabestaanden. 

Lees meer over ons bijzondere uitvaartspreker concept.

EUFIA

De juryleden per deelnemend land hebben gezamenlijk besloten wie, van alle genomineerden, het meest innoverende en kwalitatief hoogstaande product of dienst heeft ontwikkeld. Luizter werd tot grote winnaar van de EUFIA benoemd. Volledig verrast en vereert gaf Jolanda Bazen aan 'sprakeloos' te zijn. Na even op adem te komen legde zij viertalig uit waarom het Luizterverhaal zo bijzonder is.

EUFIA is een onafhankelijke, internationale organisatie van professionals die hun sporen hebben verdiend in de uitvaartbranche. EUFIA stimuleert innovatie en kwaliteit in de uitvaartbranche. Eens in de 2 jaar kunnen kandidaten hun innovatieve producten of diensten presenteren aan de branche maar ook verdedigen tegenover een internationale vakjury.


Bekijk ons laatste nieuws

trouwambtenaar van het jaar

Luizter finalist

Luizter is finalist in de verkiezing 'Trouwambtenaar van het jaar'.

trouwceremonie

Trouwbeurzen 2023

Benieuwd naar op welke trouwbeurzen wij te vinden zijn? Bekijk hier onze trouwbeurs agenda.

Nieky Holzken

Luizterverhaal Nieky Holzken

Tijdens zijn 30e verjaardag werden familie en vrienden verrast en bedankt met een Luizterverhaal