n

Verrassingshuwelijk Rick & Sabine

Eén grote verrassing; dat was de feestavond van Rick en Sabine zeker. Samen met Luizter organiseerden zij een avond om nooit meer te vergeten waarbij ze de gasten vol in het ongewisse lieten. Het belangrijkste moment van de avond kwam dan ook compleet onverwachts!

Huwelijksaanzoek Luizter verhaal
Vrouwenhof Fotografie

Samen in het complot

Rick en Sabine wisten uiteraard wél helemaal wat er zou gaan gebeuren. Maar dit nam niet weg dat de zenuwen alsnog door hun lijf gierden. Hoe zou alles verlopen? Hoe zouden de gasten reageren? En de kindjes, hoe vinden die het?? Op aanraden van de feestlocatie zochten ze een filmpje van Luizter op en wisten Rick en Sabine het meteen: dit willen wij ook! Er werd een afspraak gemaakt met Jörgen en Jolanda voor het spannende plan wat ze in gedachten hadden. Ook zij kregen direct de kriebels van het prachtige idee van Rick en Sabine, en vol enthousiasme werden er allerlei ideeën aangedragen.

Rick & Sabine vertellen

“We waren erg blij dat Jörgen en Jolanda van tevoren ook nog langskwamen op de locatie en daar nog veel tips en ideeën gaven. Zij hebben de mensen van de locatie heel erg bij ons complot betrokken, waardoor het helemaal perfect is verlopen. “Iedereen die aanwezig was, was erg geëmotioneerd en gaven aan dat ze nog nooit hadden moeten huilen op een bruiloft. We kregen alleen maar positieve reacties dat ze het prachtig vonden. Het was ook gewoon supermooi. Heel persoonlijk. We waren zelf erg zenuwachtig op het moment van het aanzoek, maar alles verliep precies zoals wij het in gedachten hadden. Wij hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen.”

Kinderen in tranen | Trouwceremonie | Luizter
Vrouwenhof Fotografie

Luizterceremonie

Vooral zoon Levi was erg emotioneel, zelfs zo erg dat, als hij de stem van Jolanda weer hoort in een filmpje hij weer moet huilen van blijdschap. Beide kinderen werden van het begin tot het einde meegenomen in het verhaal. Zij mochten zelfs met de hamer slaan na het ja-woord om de bezegeling definitief te maken.

Verras met Luizter

Wanneer wij vragen aan Rick en Sabine wat zij andere mensen die Luizter overwegen zouden willen meegeven, beantwoorden zij die kort en resoluut met: “In één woord: DOEN!” Zeg jij net als Rick & Sabine ook volmondig “Doen!” over Luizter? Neem contact met ons op. Wij maken graag jullie speciale moment nóg specialer na het jawoord om de bezegeling definitief te maken.

Laat je inspireren

bruiloft ceremonie bruid
play
Bruid bedankt haar moeder
rico verhoeven luizterverhaal
play
Rico bedankt zijn trainer
trouwceremonie bruidegom
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
bruid trouwceremonie
play
Bruid bedankt haar dochter
nieky holzken bruiloft
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
lovestory bruidspaar
play
Eerste kus