Bruiloft Landgoed Mattemburgh.JPG
Fotografie door: Vrouwenhof Fotografie

Eén grote verrassing; dat was de feestavond van Rick en Sabine zeker. Samen met Luizter organiseerden zij een avond om nooit meer te vergeten waarbij ze de gasten vol in het ongewisse lieten. Het belangrijkste moment van de avond kwam dan ook compleet onverwachts! 

Zo spannend...

Rick en Sabine wisten uiteraard wél helemaal wat er zou gaan gebeuren. Maar dit nam niet weg dat de zenuwen alsnog door hun lijf gierden. Hoe zou alles verlopen? Hoe zouden de gasten reageren? En de kindjes, hoe vinden die het?? 

Luizter in het complot

Op aanraden van de feestlocatie zochten ze een filmpje van Luizter op en wisten Rick en Sabine het meteen: dit willen wij ook! Er werd een afspraak gemaakt met Jörgen en Jolanda voor het spannende plan wat ze in gedachten hadden. Ook zij kregen direct de kriebels van het prachtige idee van Rick en Sabine, en vol enthousiasme werden er allerlei ideeën aangedragen. Zelf zeggen Rick en Sabine daarover: 

“We waren erg blij dat Jörgen en Jolanda van tevoren ook nog langskwamen op de locatie en daar nog veel tips en ideeën gaven. Zij hebben de mensen van de locatie heel erg bij ons complot betrokken, waardoor het helemaal perfect is verlopen.” 

Een emotionele kleine Levi

Want dat alles perfect moest verlopen was het belangrijkst. Trouwen doe je als het goed is namelijk maar 1 keer… Trouwen?? Ja! Dat was dus de grote verrassing van Rick en Sabine. De gasten wisten niet beter dan dat ze uitgenodigd waren om het 20 jaar samenzijn van Rick en Sabine te vieren.

Maar oh, wat stond er nog iets spannends op de planning voor die avond… Rick ging op zijn knieën voor Sabine!

En dat was nog niet alles… Er werd gelijk maar ‘spontaan’ getrouwd! Het kon allemaal, want buiten het feit dat Jörgen en Jolanda passende muziek verzorgden voor de gehele avond, kan Jolanda ook bevoegd worden om mensen te trouwen.  

En zo werden de nietsvermoedende gasten meegenomen in een prachtige ceremonie verzorgd door Luizter.  

“Iedereen die aanwezig was, was erg geëmotioneerd en gaven aan dat ze nog nooit hadden moeten huilen op een bruiloft. We kregen alleen maar positieve reacties dat ze het prachtig vonden. Het was ook gewoon supermooi. Heel persoonlijk. We waren zelf erg zenuwachtig op het moment van het aanzoek, maar alles verliep precies zoals wij het in gedachten hadden. Wij hadden ons geen mooiere ceremonie kunnen wensen.” 

Vooral zoon Levi was erg emotioneel, zelfs zo erg dat, als hij de stem van Jolanda weer hoort in een filmpje hij weer moet huilen van blijdschap.

Beide kinderen werden van het begin tot het einde meegenomen in het verhaal. Zij mochten zelfs met de hamer slaan na het ja-woord om de bezegeling definitief te maken. 

 

Verras met Luizter!

Wanneer wij vragen aan Rick en Sabine wat zij andere mensen die Luizter overwegen zouden willen meegeven, beantwoorden zij die kort en resoluut met: “In één woord: DOEN!”  

Zeg jij net als Rick & Sabine ook volmondig “Doen!” over Luizter? Neem contact met ons op! Wij maken graag jullie speciale moment nóg specialer! 

Credits: Alle foto's in dit blog zijn gemaakt door Vrouwenhof Fotografie (Albert & Claudia Weterings) op trouwlocatie Orangerie Mattemburgh.

 

Hoe Rick & Sabine iedereen compleet verrasten met hun speciale avond...