Wat geef je aan iemand die alles al heeft?

Origineel cadeau

Origineel cadeau Luizterverhaal videoclip webversie.jpg
 • Origineel

 • Recht uit het hart

 • Gegarandeerd een verrassing!

Er is iets te vieren en je bent op zoek naar een origineel cadeau. Denk aan een origineel cadeau voor iemand die 50 jaar is geworden of een origineel cadeau voor een bruidspaar dat 25 jaar getrouwd is. Een envelop met geld of een cadeaubon is natuurlijk een makkelijke oplossing, maar dit is geen origineel cadeau. Hoe mooi is het om iemands leven in de spotlight te zetten? Dit kan door middel van een Luizterverhaal. De hoogtepunten uit iemands leven, lovestory, of carrière worden benoemd, ondersteund met bijpassende live muziekfragmenten.

Wie verras jij met een Luizterverhaal videoclip?

Jolanda Bazen.jpeg
Fotografie door: Journalist van de Liefde i.o. Swinging.nl

Omlijst die momenten

Sinds het Coronatijdperk zijn er zo veel memorabele momenten die niet in grote getale gevierd kunnen worden. Verjaardagen, bruiloften, jubilea, moeder- en vaderdag, bedrijfsevenementen en uitvaarten.

Bij Luizter weten we hoe we zulke momenten kunnen vasthouden. Hoe we de grootse momenten kunnen bevriezen, alsof de tijd stil blijft staan. Hoe we kleine momenten kunnen uitvergroten, opdat ze nooit verloren gaan.

Luizterverhaal
Videoclip

 • Luizterverhaal clip - 4 minuten

  Origineel cadeau

 • Change the date videoclip

Pianomuziek live achtergrondmuziek.jpg
Fotografie door: State of Dreaming Films

Wie wil jij verrassen?

Deel jouw op maat gemaakte Luizterverhaal clip op je verjaardag, op je (originele) trouwdatum of op een ander memorabel moment. Als origineel huwelijksaanzoek, 'change the date', origineel bedankje of gewoon omdat je wil laten weten hoeveel je om iemand geeft. Zo kun je jouw moment toch vieren en gaat geen enkel moment verloren.

Luizter werkt hierin samen met Moniek van Gils Fotografie en State of Dreaming Films.

De Luizterverhaalclip kan eenvoudig als cadeau gedeeld en doorgedeeld worden met iedereen die het betreft. Zo kun je altijd terugluisteren en terugkijken naar dit memorabele moment.

Wat was het geweldig!! Ik had het niet mooier durven dromen. Duizendmaal dank, dat jullie er zoiets moois van gemaakt hebben. Inmiddels krijgen we van alle gasten reacties. Het was zo indrukwekkend. Het was het mooiste kado wat ik ooit heb kunnen geven. Woorden schieten in dit geval écht te kort.

Lilian
Luizterverhaal bruiloft ceremonie.jpeg
Fotografie door: Journalist van de Liefde i.o. Swinging.nl

Cadeautip

Herinneringen aan en anekdotes over een mooi leven worden verteld en bezongen, gecombineerd met foto’s en video’s van vroeger. Zo ontstaat een clip met alle memorabele momenten uit het leven, vertelt in de vorm van een Luizterverhaal.

Wij vertellen jouw verhaal op een manier die echt binnenkomt. Het raakt iedereen en in het bijzonder de persoon over wie het verhaal gaat. 

In een Luizterverhaalclip combineren we een Luizterverhaal (audio opgenomen in onze studio) met jouw archiefbeelden in foto of video. Op de tijdlijn van ons Luizterverhaal worden de archiefbeelden getoond. Hierdoor ontstaat een clip die het verhaal vertelt in zang, spraak en beeld. Een tijdloos document als herinnering voor het leven. De clip kan eenvoudig als origineel cadeau online gedeeld en doorgedeeld worden met iedereen die je wil verrassen.

Bijzondere video's van live optredens

 • Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

 • Bruid bedankt haar moeder

  Luizterverhaal bruiloft

 • Nieky Holzken bedankt opa Tommie

  Luizterverhaal verjaardag