Origineel bedankje

Nieky Holzken bedankt opa tommie Luizterverhaal .jpg
 • Recht uit het hart

 • Persoonlijke aandacht

 • Raakt alle gasten

Er zijn talloze redenen om iemand te bedanken. Hiervoor wil je wel een origineel bedankje geven. Je wilt bijvoorbeeld iemand bedanken die je gesteund heeft tijdens een moeilijke tijd of bijvoorbeeld je gasten op jullie bruiloft. Je bent op zoek naar een origineel bedankje, maar het enige wat je tegen komt op internet zijn chocolaatjes of een fles wijn. Is dit tegenwoordig nog een origineel bedankje? Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Origineel bedankje

van Rico Verhoeven en Nieky Holzen

Persoonlijk bedankje

Ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken waren op zoek naar een persoonlijk bedankje en kwamen bij ons terecht. Na de overwinning van Rico Verhoeven op Badh Hari wilde Rico zijn trainer en team op een persoonlijke manier bedanken. Hij schakelde ons in en samen met hem hebben wij zijn team een persoonlijk bedankje gegeven door middel van een Luizterverhaal.

Ook Nieky Holzen wilde een persoonlijk bedankje voor zijn familie en team. In het bijzonder wilde hij ook zijn opa Tommie bedanken. Elke wedstrijd over de hele wereld rijdt zijn opa mee. Jarenlang aan een stuk reden Nieky en zijn opa Tommie naar de training in Breda. Nieky was op zoek naar een persoonlijk bedankje om zijn opa Tommie en de rest van zijn familie en vrienden te bedanken. Ook voor hem hebben we een Luizterverhaal op maat gemaakt waarbij een lach en een traan zeker niet ontbraken.

Het Luizterverhaal, waarin Rico zijn team wilde bedanken voor hun inzet rondom het gevecht met Badr Hari, heeft veel indruk gemaakt op het hele team. Twee jaar nadien, praten ze er nog steeds over!

Jacky Duchenne

Bekijk meer video's

 • Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

 • Bruid bedankt haar moeder

  Luizterverhaal bruiloft

 • Nieky Holzken bedankt opa Tommie

  Luizterverhaal verjaardag

 • Ode aan de zorgmedewerkers

  Luizterverhaal bedrijven

 • Ode aan de postbode

  Luizterverhaal privéfeest

 • Nieky Holzken bedankt zijn zoon

  Luizterverhaal verjaardag

Vrouwenhof-Fotografie-2109190_bew.jpg
Fotografie door: Vrouwenhof Fotografie

Een origineel en persoonlijk bedankje voor iedere gelegenheid

Een origineel en persoonlijk bedankje is geschikt voor iedere gelegenheid. Wil je jouw ouders, familie, vrienden, trainer, collega, kennis of een ander bijzonder persoon graag op een originele en persoonlijke manier bedanken? Laat ons weten waarom je iemand wilt bedanken en wij vormen de reden van jouw origineel bedankje om tot een prachtig Luizterverhaal. Wij bedanken jouw dierbare, zonder dat je zelf hiervoor op het podium hoeft te staan en het woord hoeft te nemen.
 

Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie185.jpeg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Voor een bruiloft

Een origineel en persoonlijk bedankje is geschikt voor allerlei gelegenheden, zo ook voor op een bruiloft. Neem jullie daggasten of avondgasten mee in de reden waarom ze er zijn. Op deze manier geven jullie ze een persoonlijk bedankje. Jullie vieren die dag de liefde. Zo nemen we iedereen mee in een emotionele achtbaan van herinneringen aan jullie mooiste momenten. Jullie unieke verhaal kan door ons worden opgenomen en er kunnen later foto’s of videobeelden aan worden toegevoegd, zodat jullie een herinnering voor het leven hebben. Een origineel bedankje in de vorm van een Luizterverhaal is ook toepasbaar op een privéfeest of bedrijfsevenement, zoals een verjaardag, babyborrel of huwelijksjubileum of een bedrijfsdiner, bedrijfsopening of bij een afscheid van een collega.

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.