Moederdag

moederdag bijgesneden.jpg
 • Recht uit het hart

 • Origineel

 • Puur & oprecht

Omdat je in Coronatijd niet op bezoek mag, omdat je haar mist, omdat je haar op een originele manier wilt vertellen hoeveel je van haar houdt. Naast je moeder kun je natuurlijk ook andere personen bedanken die altijd voor jou klaar staan en veel voor je betekenen. 

Maar wat geef je dan? Een bloemetje, parfum of chocolade zijn prima cadeaus, maar lang niet zo origineel als een stukje Luizterverhaal.

Origineel cadeau voor Moederdag

Video
Inspiratie

Onderstaande video's zijn gemaakt door State of Dreaming Films tijdens live optredens op locatie met publiek. Deze video's hebben dan ook een andere prijs.
 • Bruid bedankt haar moeder

  Luizterverhaal bruiloft

 • Ode aan een moeder

  Luizterverhaal Nieky Holzken

Trouwceremonie met Luizterverhaal ceremoniespreker
Fotografie door: MiCa Fotografie

Een persoonlijke ode
speciaal voor moeder

Ode aan je moeder met een bijpassend lied

Aan de hand van jullie verhaal schrijven wij een persoonlijk hoofdstukje Luizterverhaal (gesproken tekst + een bijpassend liedfragment). Op moederdag vertellen we het Luizterverhaal live via streaming of in een vooraf opgenomen videoboodschap.

Kies je voor een livestream, dan organiseren wij ook de stream voor jullie. Via live stream kunnen naast je moeder, ook andere mensen (op uitnodiging) vanuit hun huiskamer live meekijken en meebeleven.

Kies je voor een voorafopgenomen video, dan ontvangen jullie de Luizterverhaal videoclip in een mooie cadeauverpakking op een usb-stick.

Luizterverhaal bruiloft ceremonie.jpeg
Fotografie door: Journalist van de Liefde i.o. Swinging.nl

Moederdag cadeau
Werkwijze

Bestel jouw moederdag cadeau eenvoudig en snel:

 1. Vul via onderstaande contactbutton het contactformulier in 
 2. Wij nemen telefonisch contact met je op
 3. Aan de hand van anekdotes schrijven we jouw persoonlijke hoofdstuk Luizterverhaal
 4. Op Moederdag vertellen wij het Luizterverhaal live via online streaming of jullie ontvangen het als voorafopgenomen videoboodschap op een usbstick in een mooie cadeauverpakking