Dagvoorzitter

Gasten worden warm ontvangen op pianomuziek, waarna het evenement wordt geopend met een Luizterverhaal. De dagvoorzitter bespreekt hierin het thema van het evenement (congres of symposium) op unieke wijze. Het spreken en zingen wordt continue begeleid met live pianomuziek. De belangrijkste speerpunten uit uw boodschap worden benoemd en bezongen met een liedfragment uit een bekende popsong. Hierdoor komt uw boodschap echt binnen!

Luizterverhaal als wrap-up van de dag tijdens symposium

De bijdrage van Luizter heeft de deelnemers op ons symposium geraakt en de medewerkers een kroon op hun werk gegeven.
Heel knap dat Jolanda en Jörgen de kern van de dag hebben weten te raken. Zij hebben woorden weten te geven aan waar ons werk echt over gaat.
De boodschap die we wilden uitdragen aan de aanwezigen is krachtig overgekomen en daardoor ook beter bijgebleven.
Een prachtige, complete samenvatting in een pakkend muzikaal verhaal. Het maakte het geheel af.

Team SDW

Stel een vraag      Bekijk meer video’s

Dagvoorzitterschap met Luizterverhalen

Nadat wij het Luizterverhaal hebben verteld als openingsact evenement, kan onze verteller in de rol van dagvoorzitter de overige sprekers aankondigen in de vorm van een kort Luizterverhaal. Iedere spreker krijgt een eigen introductie met een bijpassend liedfragment. Waarmee een mooie brug wordt gemaakt van spreker naar spreker. Het officiële programma wordt ook afgesloten met een bijpassend liedfragment. Muziek vormt hiermee de rode draad in het programma.

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Openingsact evenement

De gemeente Goeree Overflakkee (Energy Island) organiseerde een congres over Duurzaamheid en Innovatie. Het congres werd door dagvoorzitter Jolanda Bazen geopend met een Luizterverhaal als openingsact evenement, in combinatie met zandkunstenaar Gert van der Vijver. Na deze bijzondere opening, werden de sprekers op unieke wijze aangekondigd: Maarten Steinbuch (hoogleraar TU/e), Bernard Wientjes (De Bouwagenda) en Steven van Eijck (voorzitter RAI vereniging).

Ook voor het VZHG Congres (Vereniging Zuid Hollandse Gemeenten) waren wij zowel dagvoorzitter als openingsact van het evenement.

Referentie dagvoorzitter met Luizterverhaal

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig Luizterverhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.” 

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar uw wens, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan