Dagvoorzitter

Roosje & Dennis Theater edit.00_01_41_11.Still006.jpeg

Gasten worden warm ontvangen op pianomuziek, waarna het evenement wordt geopend met een Luizterverhaal. De dagvoorzitter bespreekt hierin het thema van het evenement (congres of symposium) op unieke wijze. Het spreken en zingen wordt continue begeleid met live pianomuziek. De belangrijkste speerpunten uit uw boodschap worden benoemd en bezongen met een liedfragment uit een bekende popsong. Hierdoor komt uw boodschap echt binnen!

Muzikale dagvoorzitter kondigt sprekers aan met een lied

Bekijk onze video's

  • Openingsact congres

    Luizterverhaal bedrijven

  • Ode aan de zorgmedewerkers

    Luizterverhaal bedrijven

  • Afscheid directeur

    Luizterverhaal bedrijven

Live muziek bedrijfsjubileum.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Openingsact evenement

De gemeente Goeree Overflakkee (Energy Island) organiseerde een congres over Duurzaamheid en Innovatie. Het congres werd door dagvoorzitter Jolanda Bazen geopend met een Luizterverhaal als openingsact evenement, in combinatie met zandkunstenaar Gert van der Vijver. Na deze bijzondere opening, werden de sprekers op unieke wijze aangekondigd: Maarten Steinbuch (hoogleraar TU/e), Bernard Wientjes (De Bouwagenda) en Steven van Eijck (voorzitter RAI vereniging).
Ook voor het VZHG Congres (Vereniging Zuid Hollandse Gemeenten) waren wij zowel dagvoorzitter als openingsact van het evenement.

De bijdrage van Luizter heeft de deelnemers op ons symposium geraakt en de medewerkers een kroon op hun werk gegeven. Heel knap dat Jolanda en Jörgen de kern van de dag hebben weten te raken. Zij hebben woorden weten te geven aan waar ons werk echt over gaat. De boodschap die we wilden uitdragen aan de aanwezigen is krachtig overgekomen en daardoor ook beter bijgebleven. Een prachtige, complete samenvatting in een pakkend muzikaal verhaal. Het maakte het geheel af.

Team SDW

Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig Luizterverhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee
Live muziek evenement.jpeg
Fotografie door: Nick Frank Fotografie

Muzikale dagvoorzitter

Nadat wij het Luizterverhaal hebben verteld als openingsact evenement, kan onze verteller in de rol van dagvoorzitter de overige sprekers aankondigen in de vorm van een kort Luizterverhaal. Iedere spreker krijgt een eigen introductie met een bijpassend liedfragment. Waarmee een mooie brug wordt gemaakt van spreker naar spreker. Het officiële programma wordt ook afgesloten met een bijpassend liedfragment. Muziek vormt hiermee de rode draad in het programma.
 

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.