Geschikt voor iedere gelegenheid

Luizter
verhaal

Jolanda Bazen.jpeg
 • Oog voor detail

 • Alles wordt uit handen genomen

 • Persoonlijke aandacht

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Hoe bedank je iemand als je zelf de woorden niet hebt? Zeg het met een Luizterverhaal. Een ode aan het leven, waarin mensen bedankt en bezongen worden. Rico Verhoeven en Nieky Holzken gingen je al voor. Een uniek moment waarop het leven en de liefde gevierd worden. Sinds Jolanda Bazen en Jörgen Versteeg het concept bedachten, heeft ons team al meer dan 200 verschillende Luizterverhalen geschreven, verteld en gezongen. Voor een heel scala aan gelegenheden, maar met één gemene deler: Een Luizterverhaal mist zijn uitwerking nooit en raakt echt alle gasten.

Niets verdwijnt écht, als je de herinneringen bewaart.

Mooi bruidspaar-335.jpeg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Luizterverhaal op een bruiloft

Wil je dat jouw bruiloft heel anders wordt dan een standaardbruiloft? Zoek je een manier om jullie liefde écht te laten zien? Kies dan voor een Luizterverhaal. Neem jullie gasten tijdens de ceremonie mee op een persoonlijke reis door jullie eigen unieke liefdesverhaal of bedank jullie gasten op een originele manier. Een Luizterverhaal maakt jullie bruiloft nog persoonlijker en bijzonderder! Ook als je in het buitenland trouwt, kunnen wij jouw Luizterverhaal vertellen. In het Nederlands of in het Engels.

Muzikale Levensloop Luizterverhaal uitvaart crematie-9600.jpg
Fotografie door: Marian Schutte photography & writing

Luizterverhaal op een uitvaart

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is altijd erg moeilijk. Wanneer u zelf een toespraak wilt houden bij een begrafenis of bij een crematie is het vaak nog moeilijker om deze woorden uit te spreken. Wij van Luizter kunnen u hierbij helpen. Wij helpen u bij het vertellen van een mooi en warm verhaal, wat eer doet aan het mooie en bijzondere leven van uw verloren dierbare. Dit doen wij door middel van een Muzikale Levensloop

Nick Franken Fotografie 279.jpeg
Fotografie door: Nick Frank Fotografie

Luizterverhaal voor bedrijven

Een bedrijfsevenement op een bijzondere manier laten openen? Hoe vaak bedank jij je medewerkers & klanten? Hoe blik je inspirerend terug op het afgelopen jaar?

Een Luizterverhaal raakt alle gasten en zorgt dat jouw boodschap echt aankomt.

Stillframe door State of Dreaming Films.00_06_15_03.Still013.jpg

Jouw Luizterverhaal raakt de juiste snaar

We schrijven jouw Luizterverhaal helemaal voor jou. Zodat de woorden en de muziek precies passen bij wat jij wilt vertellen en de gevoelens die jij wilt overbrengen. Daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. We hebben al een Luizterverhaal verteld op: 

 • een bruiloft (ceremonie, receptie, diner of als openingsact);
 • een uitvaart (Muzikale Levensloop);
 • een bedrijfsevenement (bedrijfsdiner, bedrijfsjubileum, openingsact congres, bedrijfsopening of bij een afscheid van een collega);
 • een privéfeest (verjaardag, babyborrel of op een huwelijksjubileum).

Zoek je een origineel cadeau of origineel bedankje om dierbaren te bedanken? Dan is een Luizterverhaal perfect. Zo hebben ook Rico Verhoeven en Nieky Holzken hun dierbaren verrast met een Luizterverhaal. Een Luizterverhaal is geschikt voor iedere gelegenheid. Wil je weten of we ook iets voor jou kunnen betekenen? 
 

Onze video's

 • Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

 • Bruid bedankt haar moeder

  Luizterverhaal bruiloft

 • Nieky Holzken bedankt opa Tommie

  Luizterverhaal verjaardag

 • Openingsact congres

  Luizterverhaal bedrijven

 • Ode aan de zorgmedewerkers

  Luizterverhaal bedrijven

 • Ode aan de postbode

  Luizterverhaal privéfeest