Live muziek bij uitvaart of begrafenis

Muziek speelt een grote rol tijdens de uitvaartdienst. Het helpt veel nabestaanden bij het verwerken van de emoties die bij een uitvaart of begrafenis naar boven komen. Muziek geeft rust en ruimte voor het rouwproces. Live muziek versterkt dat effect aanzienlijk. Daarnaast kan het samen uitzoeken van de muziekstukken en het lezen van de teksten veel voldoening en kracht geven aan de familie en andere nabestaanden. Indien u dat wenst, kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste muziek.

Neem contact op

Passende live muziek bij afscheid

Begrafenis muziek is een breed begrip. In tegenstelling tot wat velen denken, hoeft het niet allemaal over afscheid of over de dood te gaan. Het kan ook een lied zijn van een artiest waar iemand graag naar luisterde, of waar iemand fijne herinneringen aan heeft. Die liedjes kunnen letterlijk over van alles gaan. Luizter kan deze muziek tijdens de uitvaart op ingetogen wijze live spelen, waardoor elk liedje passend gemaakt kan worden. Ook is er uitvaartmuziek die juist het afscheid en het gemis benadrukken. Ook hierbij kunnen wij u adviseren en de verschillende mogelijkheden van te voren live laten horen.

Naast het live ten gehore brengen van geliefde en toepasselijke liedjes, kunnen we ook instrumentaal met piano de sprekers ondersteunen. Zo kan bijvoorbeeld stilgevallen speech opgevangen worden.

Luizter verzorgt tijdens de uitvaart persoonlijke muzikale omlijsting op maat. Dat kan instrumentaal of met zang, bij binnenkomst van de genodigden, of tussen de sprekers door. Afhankelijk van uw wensen. Ook hier kunnen wij u met onze ervaring adviseren.

Combineren van live muziek en spreken

Naast het verzorgen van live muziek kunnen wij ook (een deel van) de levensloop verzorgen. Tijdens de uitvaart of begrafenis combineren we dan gesproken woord en zang op een unieke persoonlijke manier.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

  • Yarden Afscheidsprijs 2017 | Publieksprijs
  • European Funeral Innovation Award 2017 |Nederland |Vakjuryprijs
  • European Funeral Innovation Award 2017 – Overall winner (België, Duitsland en Nederland)
Lees meer over Luizterverhaal Muzikale Levensloop

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Prijzen

Live muziek uitvaart (piano instrumentaal): € 695,-
Live muziek uitvaart (zangeres met pianist): € 895,-
Ritueel begeleider / Woorddienst begeleider: vanaf € 650,-
Luizterverhaal: Muzikale levensloop: offerte aanvragen
Meerdere diensten combineren: offerte aanvragen

*De prijs van de Luizterverhaal Muzikale levensloop is incl. live uitvoering op locatie, ceremoniemeesterschap, persoonlijke levensloop op muziek, 2-3 dagen voorbereiding. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief elektrische minivleugel, geluidsinstallatie, instuderen verzoeknummer en voor particulieren inclusief btw. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Uitvaart op begraafplaats Buitenveldert – Amsterdam

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jörgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.”

L. Jeukens
Bron: Google recensie

Afscheid van een moeder

“Wat jullie met z’n tweeën doen is niet zomaar even wat liedjes zingen en tekst oplezen. Bij jullie komt er zoveel empathie bij kijken en die was op het moment zelf zo voelbaar aanwezig, dat maakte het zo mooi en extra bijzonder.”

Nabestaande
Bron: Facebook

Bekijk meer referenties van nabestaanden