Nieuwjaarsreceptie

Live achtergrondmuziek duo pianist en zangeres.jpg
Fotografie door: Corné Photography

Een nieuwjaarsreceptie organiseren doet u als bedrijf om terug te blikken en vooruit te kijken samen met uw medewerkers. Muziek is een onderdeel van de nieuwjaarsreceptie wat niet kan ontbreken. U wilt natuurlijk voorkomen dat er een stilte valt. U kunt er natuurlijk voor kiezen om een CD te draaien of een afspeellijst af te spelen tijdens de nieuwjaarsreceptie, maar een nieuwjaarsreceptie is nog leuker met live muziek! Met passende live achtergrondmuziek van Luizter kunnen mensen die willen praten elkaar goed verstaan. Mensen die niet in gesprek zijn kunnen van de live muziek genieten.
 

Nieuwsjaarsreceptie met live muziek

LoveRules.nl-364.jpg
Fotografie door: LoveRules.nl

Perfect afgestemd

Onze compacte en onopvallende geluidsinstallatie is speciaal ingesteld op live achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij een aangenaam achtergrondvolume garanderen. Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Foto door Marian Schutte photography & writing .jpg
Fotografie door: Marian Schutte photography & writing

Nieuwjaarsborrel beginnen met een speech

Een nieuwjaarsborrel wordt vaak officieel geopend met een speech waarin een ondernemer graag wil terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit wil kijken naar het komende jaar. Vier de successen van uw bedrijf samen met uw medewerkers en benoem kort wat het komende jaar belangrijk is, zodat uw medewerkers weer zin krijgen in het nieuwe jaar.
Tijdens de nieuwjaarsborrel is een interessante en luchtige speech met een vleugje humor erg belangrijk. Zorg er tevens voor dat de speech niet te lang duurt om de aandacht vast te blijven houden.

Nick-Franken-Fotografie-7736_kl.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Luizterverhaal

Laat de speech van je nieuwjaarsborrel vertalen in een bijzonder en mooi Luizterverhaal! Een Luizterverhaal is een verhaal waarin de belangrijkste gebeurtenissen uit het afgelopen jaar besproken en bezongen worden. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens wordt er een passend muziekfragment uit een bekend lied gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten. Een Luizterverhaal past perfect als aanvulling op het traditionele woordje van de burgemeester, directeur of voorzitter.

Luizter heeft de live achtergrondmuziek verzorgd tijdens de Coöperatieve Nieuwjaarsreceptie van Rabobank West-Brabant Noord. Zij hebben prachtige achtergrondmuziek verzorgd, waar prettig naar te kijken en te luisteren was. Wij zijn zeer enthousiast over Luizter, zij verzorgen sfeervolle beleving wat passend is voor iedere gelegenheid."

Amber Roelen - Rabobank West-Brabant Noord
Stillframe door State of Dreaming Films.00_06_15_03.Still013.jpg

Nieuwjaarsreceptie repertoire

Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen. Een greep uit ons repertoire vindt u hier.
Live achtergrondmuziek zorgt voor een ontspannen sfeer waarin nieuwe ideeën geboren worden. Al eerder werden wij ingehuurd voor een nieuwjaarsreceptie bij verschillende bedrijven, zoals Gemeente Goeree Overflakkee, Rabobank Markiezaat, Clearing House Apotherkers, Bravis Ziekenhuis en nog veel meer bedrijven.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!
 

Live achtergrondmuziek diner

Leaving on a jetplane

Luizterverhaal bedrijven

Openingsact congres