Kerstdiner

GettyImages-1068879562 omkleur 2.jpg

De tijd om na te denken over een kerstdiner of kerstborrel met live muziek is alweer aangebroken. December is natuurlijk de maand van gezellig kerstborrels, heerlijke kerstdiners en sfeervol entertainment. Wilt u voor uw bedrijf een leuke kerstborrel of kerstdiner met live muziek organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden van Luizter. Al eerder speelde Luizter passende live achtergrondmuziek bij het bekende Hotel Des Indes in Den Haag, Het Raedthuys in Sint Maartensdijk en De Arendshoeve in Bergambacht. Met live muziek van Luizter bent u verzekerd van een stijlvol december repertoire waarin klassiekers, zoals ‘All I want for Christmas’, ‘Driving home for Christmas’ en ‘Silent night’ zeker niet zullen ontbreken.

Kerstdiner met live achtergrondmuziek

Luizter heeft ons kerstdiner glans gegeven  met prachtige sfeermuziek. De betrokkenheid, bezieling en muzikaliteit van Jörgen en Jolanda hebben wij als bijzonder en zeer innemend ervaren. Ze hebben een ruim repertoire en bezitten het talent perfect in te spelen op bepaalde situaties en zich te verweven met het publiek. We hebben er echt van genoten. Luizter heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij!

Marianne Harnisch - Ecopoint
GettyImages-1068879562 omkleur 2.jpg

Mooie afsluiting van het jaar

Een kerstdiner of kerstborrel is een mooie afsluiting van het jaar om samen met uw medewerkers terug te blikken op het afgelopen jaar. Met een Luizterverhaal van Luizter worden door middel van spraak en zang de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar aan het licht gebracht. Per moment wordt er dan ook een passend fragment uit een bekend poplied gezonden. De live muziek versterkte de beleving van de momenten. Met een luizterverhaal geeft u net dat extra tintje aan uw kerstdiner of kerstborrel. Ook kunt u bij een Luizterverhaal uw medewerkers persoonlijk bedanken.

Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.

Koen Haest - Bergh Bouw
Live muziek bedrijfsjubileum.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Passende kerstmuziek

Luizter staat voor passende live achtergrondmuziek. Tijdens het kerstdiner of de kerstborrel spelen worden kerstliedjes op de piano gespeeld in combinatie met zang. Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Inmiddels hebben we al menig live achtergrondmuziek optredens mogen verzorgen.

GettyImages-1068879562 omkleur 2.jpg

Kerstrepertoire

Wij hebben een uitgebreid kerstrepertoire, perfect geschikt voor Kerstborrel of Kerstdiner. Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen. Staat uw favoriete lied er niet tussen? Wij studeren het graag voor u in! We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.