Kerstdiner met live achtergrondmuziek

December is natuurlijk de maand van gezellige kerstborrels, heerlijke kerstdiners en sfeervol entertainment. Muziek met stijlvol december repertoire, afgewisseld met bekende ballads. Klassiekers zoals; ‘All I want for Christmas’, ‘Driving home for Christmas’ en ‘Silent night’  zullen zeker niet ontbreken. Luizter brengt deze nummers in een intieme piano versie. Eerder speelde Luizter tijdens kerst o.a. bij het bekende Hotel Des Indes (Den Haag) en Het Raedthuys (Sint Maartensdijk) en De Arendshoeve (Bergambacht).

Achtergrondvolume gegarandeerd!

Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. We spelen herkenbare muziek die uitnodigt tot praten. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie (smalle zuiltjes) is speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen!

Kerstrepertoire

Hieronder vindt u een greep uit ons kerstrepertoire, perfect geschikt voor Kerstborrel of Kerstdiner. Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen. Staat uw favoriete lied er niet tussen? Wij studeren het graag voor u in! We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Bedank uw medewerkers op een originele manier

Als bijzondere aanvulling kunnen we uw medewerkers op een originele manier in het zonnetje zetten. In een kort ‘theaterprogramma’ van ca 10-15 minuten, bezingen we de belangrijkste momenten uit het afgelopen bedrijfsjaar. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens een passend fragment uit een bekend poplied gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten.

Origineel bedankje

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar uw wens, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Titel Artiest / Versie
All I want for Christmas Mariah Carey
Auld Lang Syne Robert Burns
Avé Maria Beyonce
Christmas time Bryan Adams
Do they know it's Christmas Band Aid
Driving home for Christmas Chris Rea
Flappie Youp van 't Hek
Greensleeves Instrumentaal
Happy Xmas (War is over) John Lennon
Hark the herald angels sing Instrumentaal
Have yourself a merry little Christmas Judy Garland
Joy to the world Instrumentaal
Let it snow! Dean Martin
Santa Claus is comin' to town Mariah Carey
Silent Night Christmas classic
We wish you a merry Christmas Christmas classic
White Christmas Dean Martin
Winter wonderland Dean Martin

Referentie Luizterverhaal Bergh Bouw tijdens kerstborrel/eindejaarsdiner

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.”

Koen Haest, Bergh Bouw
Bron: Google recensie

kerstdiner ecopoint 970x640

Referentie – Ecopoint
Live achtergrondmuziek tijdens Kerstdiner

“Luizter heeft ons kerstdiner glans gegeven  met prachtige sfeermuziek. De betrokkenheid, bezieling en muzikaliteit van Jörgen en Jolanda hebben wij als bijzonder en zeer innemend ervaren. Ze hebben een ruim repertoire en bezitten het talent perfect in te spelen op bepaalde situaties en zich te verweven met het publiek. 

We hebben er echt van genoten. Luizter heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij!

Veel succes gewenst en vriendelijke groet,

Marianne Harnisch
office manager Eco-Point”
Locatie: Mirabelle Breda