Kerstdiner of kerstborrel met live muziek

De tijd om na te denken over een kerstdiner of kerstborrel met live muziek is alweer aangebroken. December is natuurlijk de maand van gezellig kerstborrels, heerlijke kerstdiners en sfeervol entertainment. Wilt u voor uw bedrijf een leuke kerstborrel of kerstdiner met live muziek organiseren? Bekijk dan de mogelijkheden van Luizter. Al eerder speelde Luizter passende live achtergrondmuziek bij het bekende Hotel Des Indes in Den Haag, Het Raedthuys in Sint Maartensdijk en De Arendshoeve in Bergambacht. Met live muziek van Luizter bent u verzekerd van een stijlvol december repertoire waarin klassiekers, zoals ‘All I want for Christmas’, ‘Driving home for Christmas’ en ‘Silent night’ zeker niet zullen ontbreken.

Neem contact op

Referentie – Ecopoint
Live achtergrondmuziek tijdens Kerstdiner

“Luizter heeft ons kerstdiner glans gegeven  met prachtige sfeermuziek. De betrokkenheid, bezieling en muzikaliteit van Jörgen en Jolanda hebben wij als bijzonder en zeer innemend ervaren. Ze hebben een ruim repertoire en bezitten het talent perfect in te spelen op bepaalde situaties en zich te verweven met het publiek. 

We hebben er echt van genoten. Luizter heeft er zeker een aantal ambassadeurs bij!

Veel succes gewenst en vriendelijke groet,

Marianne Harnisch”
Locatie: Mirabelle Breda

Mooie afsluiting van het jaar

Een kerstdiner of kerstborrel is een mooie afsluiting van het jaar om samen met uw medewerkers terug te blikken op het afgelopen jaar. Met een Luizterverhaal van Luizter worden door middel van spraak en zang de hoogte- en dieptepunten van het afgelopen jaar aan het licht gebracht. Per moment wordt er dan ook een passend fragment uit een bekend poplied gezonden. De live muziek versterkte de beleving van de momenten. Met een luizterverhaal geeft u net dat extra tintje aan uw kerstdiner of kerstborrel. Ook kunt u bij een Luizterverhaal uw medewerkers persoonlijk bedanken.

Neem contact op Bekijk onze werkwijze

Referentie Luizterverhaal Bergh Bouw tijdens kerstborrel/eindejaarsdiner

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.”

Koen Haest, Bergh Bouw

Bron: Google recensie

Passende kerstmuziek

Luizter staat voor passende live achtergrondmuziek. Tijdens het kerstdiner of de kerstborrel spelen worden kerstliedjes op de piano gespeeld in combinatie met zang. Mensen die willen praten moeten elkaar vooral goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn, kunnen ervan genieten. Live achtergrondmuziek is een vak apart en gaat verder dan gewoon wat zachter spelen. Inmiddels hebben we al menig live achtergrondmuziek optredens mogen verzorgen.

Neem contact op

Kerstrepertoire

Hieronder vindt u een greep uit ons kerstrepertoire, perfect geschikt voor Kerstborrel of Kerstdiner. Wij spelen alle nummers in een easy-listening stijl, een zogenaamd ‘Luizter jasje’. Dit houdt in dat het allemaal kleine, uitgeklede, ’unplugged’ versies zijn. We kunnen zo ongeveer ieder nummer in een stijlvolle, rustige versie spelen. Staat uw favoriete lied er niet tussen? Wij studeren het graag voor u in! We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Titel Artiest / Versie
All I want for Christmas Mariah Carey
Auld Lang Syne Robert Burns
Avé Maria Beyonce
Christmas time Bryan Adams
Do they know it's Christmas Band Aid
Driving home for Christmas Chris Rea
Flappie Youp van 't Hek
Greensleeves Instrumentaal
Happy Xmas (War is over) John Lennon
Hark the herald angels sing Instrumentaal
Have yourself a merry little Christmas Judy Garland
Joy to the world Instrumentaal
Let it snow! Dean Martin
Santa Claus is comin' to town Mariah Carey
Silent Night Christmas classic
We wish you a merry Christmas Christmas classic
White Christmas Dean Martin
Winter wonderland Dean Martin