Muziek bij tekenen trouwakte

Tekenen trouwakte live muziek.jpg
Fotografie door: Koolen Photography

Het tekenen van de trouwakte is een populair moment om muziek bij af te spelen. Dit moment neemt wel enige tijd in beslag en standaard nummers zijn vaak niet langer dan 3,5 minuut. Live muziek tijdens het tekenen van de trouwakte zorgt ervoor dat er geen ongemakkelijk moment wordt gecreëerd wanneer jullie nog bezig zijn met tekenen terwijl de muziek ineens stopt. Wij kunnen het nummer live verlengen met een extra couplet of refrein, zodat het precies aansluit op de tijdsduur van het tekenen van de trouwakte.

Live muziek bij tekenen trouwakte

AnjaniRaviN-100.jpeg
Fotografie door: Simone Bruidsfotografie

Maak jullie trouwceremonie extra speciaal en bijzonder

Natuurlijk kunnen jullie Luizter ook tijdens de gehele trouwceremonie inhuren in plaats van alleen tijdens het tekenen van de trouwakte. Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.
 

Jolanda en Jorgen hebben tijdens onze ceremonie live muziek verzorgd. Jorgen is heel muzikaal en Jolanda heeft de stem van een engel :) Ze maken er een mooi, uiteraard persoonlijk verhaal van met mooie stukjes muziek met zang tussendoor. Een hele mooie toevoeging op onze trouwdag! Onze gasten waren er ook erg over te spreken.

Lianne & Clint

De meest gekozen liedjes tijdens het tekenen van de trouwakte

Wanneer je een unieke trouwceremonie wilt kun je het beste kiezen voor live muziek. De meeste bruidsparen kiezen voor een standaard cd of een afspeellijst. Wanneer jullie wat anders willen dan een standaard bruiloft ga dan voor live muziek! Hierbij kunnen al jullie favoriete liedjes worden verwerkt. Houden jullie van een up tempo liedje, maar is deze niet geschikt voor de ceremonie? Geen probleem. Wij kunnen door middel van pianomuziek en zang het liedje passend maken voor de plechtigheid.