Binnenkomst bruid - ceremoniemuziek - bruiloft

foto door Patrick-O Bruidsfotografie

Muziek bij Binnenkomst bruid 

De start van de trouwceremonie. Het moment waar iedereen op wacht. Je kan een speld kan horen vallen, terwijl de bruid op (live) muziek gedragen wordt. Steeds vaker maakt ook de bruidegom een apart entree. Tijdens het moment van binnenkomst worden vaak nummers gekozen die over ‘haar’ of ‘hem’ gaan. Soms komt het bruidspaar samen aan. Het moment van binnenkomen duurt veelal 30 a 40 seconden. In veel gevallen bereikt de afgespeelde cd het refrein niet waarna de muziek met een fade out gestopt wordt. Met live muziek van Luizter bepalen jullie welk deel van het nummer in ieder geval gespeeld wordt. Zo ben je verzekerd dat de essentie van jullie lied te horen is. En duurt de ‘binnenkomst bruid’ toch iets langer, dan verlengen we het nummer met bijvoorbeeld een extra refrein. Dat kan omdat het live is. Luizter speelt het nummer van ‘binnenkomst bruid’ vaak in een sprookjesachtige versie. Het maakt het moment, de start van de trouwceremonie nog magischer! Hieronder vind je een aantal liedjes die goed passen bij het moment van binnenkomst bruid.

Bekijk de mogelijkheden van live muziek

De trend van 2019

Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

✅ 90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.

Meer informatie over Luizterceremonie

binnenkomst bruid - ceremoniemuziek Luizter - bruiloft

foto door Koolen Photography.

Trouwceremonie muziek momenten:

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat.
Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Titel Artiest / Versie
A thousand years Christina Perri
All of me John Legend
Butterfly kisses Bob Carlisle
Dochters Marco Borsato
Everything I do Bryan Adams
From this moment Shania Twain
Here I am Bryan Adams
Here, there & everywhere Paul McCartney
I loved her first Heartland
Ik hoor bij jou Marco Borsato
Samen voor altijd Marco Borsato
Voor haar Frans Halsema
Wees zuinig op m'n meissie André Hazes
When you walked into my life Lila McCann

De bruiloftervaring van E & G – juli 2018

“Lieve Jürgen en Jolanda, bedankt… bedankt voor jullie tijd, jullie medewerking, jullie samenwerking, jullie creativiteit, geduld en gastvrijheid. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Zoals jullie ons Luizterverhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed ( onbetaalbaar gewoon). Wij zijn zo blij dat jullie blijven groeien. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om sowieso 1x in hun leven met jullie samen te mogen werken en jullie te mogen leren kennen als personen!!! De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel!” 

Liefs E en G
Trouwlocatie: Beachclub Puur – Drimmelen
Bron: Facebook recensie

Luizterceremonie trouwceremonie Luizter Luizterverhaal

De bruiloftervaring van T & M – juni 2018

“Op een trouwbeurs kwamen wij Jolanda en Jorgen van luizter tegen. Wauw we waren gelijk verkocht. Het pianospel en de zang, de teksten, alles bij elkaar was in onze ogen precies wat wij zochten voor onze bruiloft. Na overleg met Jolanda en Jorgen besloten we er een luizterceremonie van te maken. Na een prettig skypegesprek en een mailtje heen en weer hebben ze alle verwachtingen meer dan waard gemaakt. De communicatie vooraf verliep heel prettig en er werd alles aan gedaan om onze wensen in het luizterverhaal te laten terug komen. Na de ceremonie kwam iedereen naar ons toe om te vertellen hoe ontroerend en bijzonder het was en daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten. Het heeft onze ceremonie heel speciaal en persoonlijk gemaakt. Wij zouden Luizter bij iedereen aanraden.

Heel erg bedankt voor onze nooit te vergeten luizterceremonie!” 

T & M
Trouwlocatie: De schone lei – Rotterdam
Trouwfotograaf: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

De bruiloftervaring van S & P – juni 2018

“Geweldige Luizterceremonie gehad dankzij Jolanda en jorgen super enthousiaste reacties gehad. Vanaf moment 1 fijn contact laagdrempelig ze komen met eigen ideeën en laten we die stem en het piano spel niet vergeten wat een talent springen op elk juiste moment in en super fijn om naar te luisteren.

Hoogtepunt van de dag en echt een grote toevoeging aan onze bruiloft. Jorgen en Jolanda nogmaals super bedankt nogmaals en we houden jullie in de gaten!!!!!”

Groetjes S en P
Trouwlocatie: Intell Hotel – Rotterdam
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van P & M – mei 2018

“Luizter heeft onze trouwdag compleet gemaakt! Bij de voorbereidingen kwamen wij Luizter tegen en hebben gelijk contact met hun opgenomen. Wij werden met alle liefde ontvangen en waren gelijk verkocht. Wij kunnen ze goed zingen en goed spelen, zeg! Ze hebben op onze ceremonie gespeeld en gezongen en in de avond een heel mooi Luizterverhaal. Dit is zo’n bijzondere manier om je familie en vrienden te bedanken voor alles. Ook was het contact van begin tot eind echt super en ze dachten overal aan mee. Super bedankt!”

P & M
Trouwlocatie: Brasserie de Berk
Bron: ThePerfectWedding.nl

 

De bruiloftervaring van S & V – mei 2018

“Mede door Luizter is onze trouwdag een dag geworden om nooit meer te vergeten.
Een echte aanrader dus!”

S & V
Trouwlocatie: Finley Het Witte Huis – Loosdrecht
Bron: ThePerfectWedding.nl