Muziek bij binnenkomst bruid

Muziek bij weggeven bruid.jpeg
Fotografie door: Patrick-O Fotografie

Bij de binnenkomst van de bruid of het bruidspaar hoort natuurlijk passende muziek. De trouwceremonie begint vaak met de binnenkomst van de bruid. Dit is de start van de trouwceremonie, het moment waar iedereen op wacht. Live muziek bij binnenkomst van de bruid geeft een mooie toegevoegde waarde aan de trouwceremonie.

Muziek bruiloft ceremonie bij binnenkomst bruid

Bruidegom.jpg

Entree

Het gebeurt ook steeds vaker dat de bruidegom een aparte eigen entrée maakt, maar het kan natuurlijk ook dat jullie samen als bruidspaar een entrée willen maken. Hierbij hoort natuurlijk passende muziek. Hierondervind je de meest gedraaide liedjes bij de binnenkomst van de bruid. Ook lees je hier meer over waar je rekening mee moet houden bij het kiezen van het juiste nummer.

Wat hebben Jolanda en Jörgen van Luizter onze mooiste dag nog mooier gemaakt! Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Manon & Richard
Dick-van-der-Veer-fotografie-9498_kl.jpg
Fotografie door: Dick van der Veer fotografie

Live muziek bij jullie entree

Ontdek de mogelijkheden van live muziek van Luizter bij jullie entree.Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.
90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.
 

Mooi-Bruidspaar-Bruidsfotografie-3963_kl.jpg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Kiezen van muziek

Waar let je op bij het kiezen van de muziek bij binnenkomst bruid of bruidegom?

 • ​​​​​​Z​org ervoor dat de muziek bij binnenkomst van de trouwceremonie bij jullie past.
  Tijdens het moment van binnenkomst worden vaak nummers gekozen die over ‘haar’ of ‘hem’ gaan. Kies een nummer uit wat echt bij hem of haar past of bij jullie beide. Soms komt het bruidspaar namelijk ook samen aan.
 • Zorg ervoor dat de muziek lang genoeg is
  Het moment van binnenkomen duurt veelal 30 à 40 seconden. In veel gevallen bereikt de afgespeelde cd of het afgespeelde liedje van een afspeellijst het refrein niet waardoor de muziek abrupt gestopt wordt. Met live muziek van Luizter bepalen jullie welk deel van het nummer in ieder geval gespeeld wordt. Zo ben je verzekerd dat de essentie van jullie lied te horen is. En duurt de ‘binnenkomst bruid’ toch iets langer, dan verlengen we het nummer met bijvoorbeeld een extra refrein. 
 • Kies een lied uit waar je makkelijk op kunt lopen
  Het ritme van de muziek is erg belangrijk. Vaak ben je geneigd om op het ritme van de muziek te lopen. Zorg er dus voor dat de muziek niet te snel is, maar ook niet te langzaam.
Nick Franken Fotografie 7518.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Meest gekozen liedjes

Hieronder vind je de meest gekozen liedjes bij binnenkomst van de bruid, bruidegom of het bruidspaar. Dit is puur ter inspiratie. Wij van Luizter zijn van mening dat voor iedereen een ander lied een persoonlijke waarde heeft. Daarnaast geloven wij erin dat iedere ceremonie voor iedereen uniek is. Een ceremonie is pas uniek wanneer de liedjes perfect bij jullie aansluiten. Wij denken hierbij graag met jullie mee. Wil je meer weten over live muziek bij binnenkomst van de trouwceremonie of weten welk nummer het beste bij jullie past?

Roosje & Dennis Theater edit.00_01_41_11.Still006.jpeg

Populaire trouwliedjes in 2022

 • I loved her first - Heartland
 • Always remember us this way 
 • From this moment - Shania Twain
 • Everything I do - Bryan Adams
 • Butterfly kisses - Bob Carlisle
 • A thousand years - Christina Perri
 • Here I am - Bryan Adams
 • Wees zuinig op m'n meissie - André Hazes (speciale Luizter-versie)
 • Samen voor altijd - Marco Borsato
 • All of me - John Legend
 • Here there and everywhere - The Beatles
 • Feeling good - Michael Bublé
 • Ik hoor bij jou - Marco Borsato
 • Voor haar - Frans Halsema
 • When you walked into my life - Lila McCann
   

Op de trouwbeurs in Breda werd onze aandacht getrokken door de fabuleuze en sprankelende klanken het zangduo van Luizter. Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Ina & Rob