Muziek einde trouw- ceremonie

Live muziek bruiloft ceremonie.jpg
Fotografie door: Liefdesmomenten

Het jawoord is gegeven, de trouwakte is ondertekend en de gasten staan klaar om jullie te feliciteren. De stemming is vrolijk en hierbij past dan ook een vrolijk nummer. Onze ervaring leert dat hier vaak gekozen wordt voor een up-tempo nummer. Het ene bruidspaar kiest er voor om op deze muziek naar buiten te lopen. Het andere bruidspaar laat de gasten eerst naar buiten gaan en geniet nog even samen na van het moment.

Live muziek tijdens einde het van de trouwceremonie

Cathy-Fotografie_kl.jpg
Fotografie door: Cathy Fotografie

Speciaal lied als muziek aan het einde van de trouwceremonie

Als vrolijke afsluiting van de trouwceremonie, hebben we de tekst van 'Isn't she lovely' (Stevie Wonder) herschreven, speciaal voor bruidsparen. Met de titel 'Aren't they lovely' en coupletten ook helemaal in trouwstijl. Op jullie verzoek kunnen we bestaande liedjes altijd aanpassen naar jullie eigen liefdesverhaal.
 

Op de trouwbeurs in Breda werd onze aandacht getrokken door de fabuleuze en sprankelende klanken het zangduo van Luizter. Fantastisch wat deze twee mensen doen. Echt niet in woorden uit te leggen, je moet het ervaren. Net een sprookje maar dan over ons als bruidspaar. Zo bijzonder en een herinnering voor het leven! Zowel voor ons als bruidspaar als voor alle gasten. Onvergetelijk en wij zouden iedereen Luizter aanraden. Wat een fantastische mensen die ervoor zorgen dat een “sprookje” werkelijkheid wordt. Luizter raakt je…. iedereen! Bedankt Jolanda en Jörgen.

Ina & Rob

De trend van 2022

Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd. 
90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.
 

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.