Live muziek binnenkomst bruidegom

Muziek bij binnenkomst bruid bruidegom.jpg
Fotografie door: Marlies Dekker Fotografie

Binnenkomst bruidegom, de start van de trouwceremonie. Het moment waar iedereen op wacht. Je kan een speld kan horen vallen, terwijl de bruid staat de wachten, begint de ceremonie met binnenkomst bruidegom.

Live muziek bij binnenkomst bruidegom

Mooi-Bruidspaar-Bruidsfotografie-226_bew.jpg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Live muziek

Soms komt het bruidspaar samen aan. Het moment van binnenkomen duurt veelal 30 a 40 seconden. In veel gevallen bereikt de afgespeelde cd het refrein niet waarna de muziek met een fade out gestopt wordt. Met live muziek van Luizter bepalen jullie zelf welk deel van het nummer in ieder geval gespeeld wordt. Zo ben je verzekerd dat de essentie van jullie lied te horen is. En duurt het 'binnenkomst bruidegom moment' toch iets langer, dan verlengen we het nummer met bijvoorbeeld een extra refrein. Dat kan omdat het live is. Luizter speelt het nummer van 'binnenkomst bruidegom' doorgaans in een wat 'stoerdere' versie. De 'binnenkomst bruid' maken we vervolgens sprookjesachtig. Doordat we live spelen kunnen we de juiste nuance aan het moment toevoegen. Het maakt het moment, de start van de trouwceremonie nog magischer! Hieronder vind je een aantal liedjes die goed passen bij het moment van binnenkomst bruidegom.

De trend van 2022

Willen jullie de trouwceremonie nog bijzonderder en persoonlijker maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd. 
90% van onze bruidsparen combineert live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal.
 

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.