n

Speech jubileum werknemer

Het vieren van een jubileum op de werkvloer is een bijzonder moment, niet alleen voor de jubilaris maar ook voor het hele team. Het markeert een periode van toewijding en loyaliteit aan een bedrijf. Ben je van plan om een speech te geven voor een collega die 12,5 jaar, 25 jaar, of zelfs 40 jaar in dienst is? Dan wil je natuurlijk dat jouw woorden impact hebben en het hart raken. Een speech jubileum werknemer vereist voorbereiding en een persoonlijke touch.

Bijzondere dagvoorzitter inhuren? congres, symposium, event
 

De kern van een jubileumspeech

Een effectieve jubileumspeech raakt de juiste snaar door niet alleen de professionele bijdragen van de jubilaris te benadrukken, maar ook door persoonlijke anekdotes en dankbaarheid uit te spreken. Begin met het delen van herinneringen die illustreren hoe waardevol de persoon is geweest voor het bedrijf. Of het nu gaat om een speech jubileum 25 jaar in dienst of een speech 40 jarig dienstverband, elk jaar telt en heeft zijn eigen unieke verhalen. Heb je hulp nodig bij het schrijven van de jubileumspeech? Dan kan Luizter je hierbij helpen. 

Dagvoorzitter congres symposium evenement
play

Tips voor het schrijven van je jubileum toespraak

 • Ken je publiek: zorg dat je weet wie er in de zaal zitten en pas je taalgebruik daarop aan. Het is belangrijk dat je verhaal aansluit bij zowel de jubilaris als de collega’s.
 • Persoonlijk en oprecht: laat zien dat je de jubilaris echt kent. Haal specifieke momenten aan die laten zien wat hij of zij voor het bedrijf heeft betekend, zoals bijzondere projecten of moeilijke tijden die samen zijn overwonnen.
 • Structuur: een goede jubileum toespraak heeft een duidelijke structuur. Begin met een pakkende opening, deel vervolgens de hoogtepunten en sluit af met een blik op de toekomst of een toast.
 • Humor: voeg wat humor toe om de speech luchtig te houden, maar zorg ervoor dat het passend en respectvol blijft.

Of overweeg om Luizter de toespraak te laten schrijven en uit te voeren. Ook kunnen we: 

 • De toespraak schrijven
 • Het programma openen
 • Zorgen voor passende achtergrondmuziek
 • Een positieve sfeer creëren
 • Het feest afsluiten met eventueel een samenvatting van de dag

Specifieke scenario's: wat zeg je bij een jubileum?

 • 12,5 jaar in dienst speech: dit is een mooie gelegenheid om te benadrukken hoe de jubilaris een onmisbaar deel van het team is geworden.
 • Speech 25 jaar in dienst: reflecteer op de lange termijn bijdragen en hoe de jubilaris het bedrijf heeft zien groeien en veranderen.
 • Speech 40 jaar in dienst: dit is het moment om diep respect en bewondering te uiten voor de aanhoudende inzet van de jubilaris.

"Een prachtig zeer toepasselijk verhaal, iedereen voelde zich persoonlijk aangesproken!"

Hetty Vredenduin
Evenement
Opening congres symposium Luizter openingsact Luizterverhaal
Corné de Weert fotografie

Ontdek wat Luizter kan betekenen voor jouw jubileum speech

Bij Luizter weten we hoe belangrijk het is om bijzondere mijlpalen op een passende manier te vieren. Wij staan klaar om zowel te helpen bij het voorbereiden als bij het voordragen van een gedenkwaardige speech van hetjubileum van je collega. Onze unieke aanpak combineert jouw persoonlijke woorden met passende muziek, waardoor de speech niet alleen de verdiensten erkent, maar ook echt inspireert en verbindt. Jouw woorden worden niet alleen gehoord, maar ook diep gevoeld. Ben je benieuwd hoe je een dienstjubileum van 25 jaar of een ander belangrijk jubileum op een unieke wijze kunt markeren? Laat Luizter je begeleiden naar een onvergetelijk moment. Zo kun je ons ook als dagvoorzitter of motivatiespreker inhuren.


Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland