n

Nieuwjaarsspeech

Het begin van een nieuw jaar is een perfect moment om terug te kijken op de successen van het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar de kansen en uitdagingen die voor ons liggen. Een inspirerende nieuwjaarsspeech kan hierbij een belangrijke rol spelen. Het biedt zowel een kans om het team te motiveren als om richting en inspiratie voor het komende jaar te bieden. Zo'n speech helpt bij het versterken van teambanden en het zetten van gezamenlijke doelen, waardoor iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt bij de start van het nieuwe jaar.

Theater optreden Luizter bedrijfsevenement dagvoorzitter
Corné de Weert fotografie

Hoe schrijf je een overtuigende nieuwjaarsspeech?


Een krachtige nieuwjaarstoespraak begint met een reflectie op het afgelopen jaar. Bespreek de hoogtepunten, de geleerde lessen en de uitdagingen die zijn overwonnen. Het is ook een moment om waardering uit te spreken naar het team en iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van de organisatie.

Wat zeg je in een nieuwjaarsspeech? Focus op dankbaarheid, erkenning, en optimisme. Benadruk hoe elk teamlid heeft bijgedragen aan de successen en spreek vertrouwen uit in hun vermogen om de komende uitdagingen aan te gaan.

Luizter kan je zeker helpen bij het schrijven en uitvoeren van een overtuigende en onvergetelijke nieuwjaarsspeech. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op.


Dagvoorzitter congres symposium evenement
play

Voorbeelden van nieuwjaarsspeeches

Voor wie op zoek is naar structuur of inspiratie, kan een nieuwjaarsspeech voorbeeld of een speech voorbeeld nieuwjaar heel nuttig zijn. Voorbeelden bieden een raamwerk waarbinnen je jouw eigen verhaal kunt opbouwen, compleet met persoonlijke anekdotes en specifieke doelstellingen voor het nieuwe jaar.


  • Begin met een persoonlijke noot: deel een persoonlijke ervaring of leermoment van het afgelopen jaar dat illustratief is voor de groei van het bedrijf of team.
  • Vier de successen: highlight specifieke prestaties van het team en individuele bijdragen die het verschil hebben gemaakt.
  • Stel doelen: spreek duidelijke verwachtingen en doelen uit voor het komende jaar. Dit geeft richting en motiveert het team om deze doelen te bereiken.
  • Eindig met een positieve toon: sluit af met een inspirerende boodschap die hoop en enthousiasme voor het nieuwe jaar brengt.

De meerwaarde van Luizter voor jouw nieuwjaarsspeech


Bij Luizter weten we hoe belangrijk het is om het nieuwe jaar op een positieve en motiverende manier te starten. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een nieuwjaarsspeech die niet alleen de successen viert, maar ook het team inspireert en voorbereidt op wat komen gaat. Met onze expertise in het combineren van woorden met passende muziek, zorgen we ervoor dat jouw speech niet alleen gehoord, maar ook gevoeld en onthouden wordt. Laat Luizter jou helpen om een onvergetelijk moment te creëren dat het nieuwe jaar inluidt met inspiratie en energie.

Daarnaast kun je ons ook als dagvoorzitter of motivatiespreker inhuren om het gehele evenement te begeleiden. 


"De uitvoering was spot on, de sfeer magisch en de reacties overweldigend"

Janne Ruiter
Evenement

Laat je inspireren

luizter luister verhaal van roparun
play
Luizterverhaal Roparun
rico verhoeven team bedanken
play
Rico bedankt zijn trainer
openingsact congres spreker
play
Openingsact benefietdiner
bedrijfsjubileum feest
play
90 jaar Hagemans Vastgoedonderhoud
bedrijfsevenement jubileum
play
Emma kinderziekenhuis
team rico verhoeven
play
Rico bedankt zijn team

Agenda

15 Jun
za
Bruiloft
15:00 - 16:00
Zeeland
15 Jun
za
Bruiloft
13:00 - 14:00
Limburg
22 Jun
za
Bruiloft
14:00 - 15:00
Noord-Brabant
22 Jun
za
Bruiloft
17:30 - 18:15
Noord-Brabant