n

Muziek bruiloft ceremonie binnenkomst

De binnenkomst tijdens de bruiloft is een van de meest bijzondere en emotionele momenten op jullie trouwdag. Maar welke muziek is hier nu voor geschikt? Ontdek de mooiste muziek bij binnenkomst.

Muziek bruiloft ceremonie binnenkomst van instrumentaal tot aan live zang

De binnenkomst is het moment waarop alles samenkomt en jullie officieel aan jullie huwelijksreis beginnen. Muziek speelt een cruciale rol bij het creëren van de juiste sfeer en emotie tijdens deze intieme gelegenheid. Of jullie nu houden van moderne hits of klassieke melodieën, er zijn talloze nummers die perfect passen bij dit hartverwarmende moment. Dit kan muziek zijn die alleen instrumentaal gespeeld wordt tot aan liedjes die live gespeeld worden in combinatie met zang. Hieronder delen we een inspirerende lijst met de meest gespeelde nummers voor de binnenkomst op een bruiloft.

Top 10 trouwliedjes
ceremonie binnenkomst

  • A thousand years - Christina Perri
  • Spiegelbeeld – Suzan & Freek
  • I loved her first – Heartland
  • Fathers and daughters – Michael Bolton
  • Jij bent de liefde - Maan
  • From this moment – Shania Twain
  • Best part of me – Ed Sheeran
  • Butterfly kisses – Bob Carlisle
  • She – Elvis Costello
  • Wees zuinig op mijn meissie - André Hazes

De betoverende klanken van muziek op jullie bruiloft

Muziek heeft de kracht om emoties te versterken en herinneringen te creëren die voor altijd bijblijven. Het kiezen van de juiste muziek voor de binnenkomst van jullie bruiloft ceremonie is dan ook een belangrijke beslissing. Of jullie nu een klassieke en tijdloze sfeer willen neerzetten, op zoek zijn naar muziek bij de binnenkomst in een kerk of juist gaan voor een eigentijdse en moderne touch, er zijn talloze nummers die perfect passen bij de binnenkomst van de bruid als bij binnenkomst van de bruidegom.

Luizter begrijpt als geen ander hoe belangrijk muziek is op een bruiloft. Met onze unieke combinatie van live pianospel en de betoverende stem van een zangeres kunnen wij jullie trouwdag naar een hoger niveau tillen. De emoties vloeien moeiteloos over van ontroering naar vreugde, en beide zijn perfect in balans. Een gouden formule waarmee jullie trouwdag voor zowel jullie als jullie gasten onvergetelijk wordt.

Live muziek trouwceremonie | Muziek na het jawoord
Studio Damon

Luizter: meer dan alleen muziek

Naast het verzorgen van muziek tijdens de binnenkomst van de bruiloftsceremonie biedt Luizter ook andere unieke diensten aan. Zo kun je ons ook inschakelen als ceremoniespreker of zelfs als trouwambtenaar, waardoor jullie ceremonie een extra persoonlijke en betekenisvolle touch krijgt.

Het Luizterverhaal: een persoonlijke reis door jullie liefdesverhaal

Een van de meest bijzondere diensten die Luizter aanbiedt, is het Luizterverhaal. Tijdens dit unieke moment worden jullie gasten meegenomen op een persoonlijke reis door jullie eigen liefdesverhaal. Dit verhaal wordt verteld door Luizter, afgewisseld met toepasselijke trouwnummers die jullie liefde en band symboliseren. Het is een ontroerende en betekenisvolle manier om jullie gasten te betrekken bij jullie speciale dag en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

"Onze gasten waren allemaal diep onder de indruk. Wij zijn blij dat jullie een belangrijke bijdragen hebben geleverd aan onze grote dag. Wij zullen jullie nooit vergeten!"

Sebastiaan & Nora
Bruiloft

Bekijk onze video's

trouwceremonie live muziek
play
Muziek na het jawoord
live muziek trouwceremonie
play
Bruidegom bedankt zijn dochter
live trouwceremoniemuziek
play
Bruid bedankt haar moeder
trouwceremonie met live muziek
play
Bruid bedankt haar dochter
repertoire luizter duo
play
Nieky Holzken bedankt opa Tommie
live achtergrondmuziek repertoire
play
Rico Verhoeven bedankt zijn trainer

Agenda

23 Mei
do
Uitvaart
13:00 - 14:00
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
19:00 - 19:30
Zuid-Holland
24 Mei
vr
Bruiloft
14:00 - 14:45
Zeeland
24 Mei
vr
Bruiloft
16:15 - 17:00
Zeeland