Trouwen in het buitenland.jpeg

Bruiloft in het buitenland

Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland hebben wij al velen sprookjesachtige bruiloften begeleid met live achtergrondmuziek en luizterverhalen. Willen jullie trouwen op het strand in Spanje? In de heuvelachtige landschappen van Toscane? Of trouwen bij een prachtige wijngaard in Frankrijk? Wij van Luizter reizen graag met jullie mee! Wel zo fijn om gewoon in het Nederlands te kunnen communiceren over jullie wensen. Willen jullie een keer wat anders dan een standaard bruiloft? Kies dan voor Luizter!

Mooi-Bruidspaar-Bruidsfotografie-3963_kl.jpg
Fotografie door: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

Alle mogelijkheden

Wij kunnen passende live muziek verzorgen tijdens de ceremonie, de receptie, het diner en het trouwfeest voor een onvergetelijke bruiloft.

Willen jullie de trouwceremonie in het buitenland nog bijzonderder maken? Combineer dan live muziek tijdens de ceremonie met een Luizterverhaal, ook wel ‘Luizterceremonie’ genoemd.

Jullie kunnen kiezen uit verschillende zangers & zangeressen die jullie bruiloft in het buitenland verzorgen. Zowel in de rol van ceremoniesprekerals van zanger of zangeres. Ook is het mogelijk om de ceremonie (geheel of gedeeltelijk) in het Engels te laten verzorgen. Eerder verzorgden onze vertellers al optredens in Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Amerika en Peru. Door deze brede ervaring kunnen ons goed inleven in verschillende culturen.

Dick-van-der-Veer-fotografie-9498_kl.jpg
Fotografie door: Dick van der Veer fotografie

Tarief voor trouwen in het buitenland

Duur? Nee hoor! De basiskosten zijn nagenoeg gelijk aan onze optredens in Nederland, aangevuld met reis & verblijfskosten + huur apparatuur op locatie. De geluidsinstallatie en piano worden lokaal gehuurd. Momenteel hebben we een interessante aanbieding voor trouwen in het buitenland!