Live muziek uitvaart

Muziek speelt een grote rol tijdens de uitvaartceremonie. Het helpt mensen bij hun emoties te komen en geeft rust en ruimte voor het rouwproces. Als die muziek dan ook nog live is, dan wordt dit effect nog vele malen sterker. Wij kunnen u helpen om de juiste muziek te vinden. Het samen uitzoeken van de muziekstukken en de teksten geeft voldoening en kracht aan de directe nabestaanden.

Luizter verzorgt persoonlijke muzikale omlijsting op maat. Instrumentaal of met zang bij binnenkomst of tussen de sprekers door. Naast live liedjes hebben wij een unieke persoonlijke invulling: Luizterverhaal Muzikale levensloop.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

Naast het live ten gehore brengen van geliefde en toepasselijke liedjes, kunnen we ook instrumentaal met piano de sprekers ondersteunen, zodat eventuele ongemakkelijke stiltes opgevangen worden. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Live muziek uitvaart (piano instrumentaal): € 695,-
Live muziek uitvaart (zangeres met pianist): € 895,-
Ritueel begeleider / Woorddienst begeleider: vanaf € 650,-
Luizterverhaal: Muzikale levensloop: €1.695,-*
Meerdere diensten combineren: prijs op aanvraag

*De prijs van de Luizterverhaal levensloop is incl. live uitvoering op locatie, ceremoniemeesterschap, persoonlijke levensloop op muziek, 3 dagen voorbereiding. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief instuderen verzoeknummer, reiskosten binnen Nederland en voor particulieren inclusief btw.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
Dat ik je mis Maaike Ouboter
De weg Guus Meeuwis
Dichterbij dan ooit BLØF
Fields of gold Eva Cassidy
Here today Paul McCartney
Het dorp Wim Sonneveld
Je naam in de sterren Jan Smit
Just breathe Pearl Jam
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Never forget you Mariah Carey
One word Anouk
Wish he could see it all Anouk
You’ll be in my heart Phil Collins
Zo mooi zo mooi BLØF
Zo stil BLØF

“Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega’s die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!

Deborah van Loenen”
Bron: RememberMe.nl

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

L. Jeukens”
Bron: Google recensie