Live muziek uitvaart

Muziek speelt een grote rol tijdens de uitvaartceremonie. Het helpt mensen bij hun emoties te komen en geeft rust en ruimte voor het rouwproces. Als die muziek dan ook nog live is, dan wordt dit effect nog vele malen sterker.

Wij kunnen u helpen om de juiste muziek te vinden. Het samen uitzoeken van de muziekstukken en de teksten geeft voldoening en kracht aan de directe nabestaanden.

Luizter verzorgt persoonlijke muzikale omlijsting op maat. Instrumentaal of met zang bij binnenkomst of tussen de sprekers door.

Naast het live ten gehore brengen van geliefde en toepasselijke liedjes, kunnen we ook instrumentaal met piano de sprekers ondersteunen, zodat eventuele ongemakkelijke stiltes opgevangen worden. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Repertoire afscheid
Luizter heeft een breed repertoire, zowel evergreen als moderne muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. Muziek voor herdenking en afscheid beperkt zich niet alleen tot liedjes die daar specifiek overgaan. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

 

Live muziek uitvaart: € 595,-*

*Bovenstaande prijs is inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
A thousand miles Vanessa Carlton
Dat ik je mis Maaike Ouboter
De weg Guus Meeuwis
Dichterbij dan ooit BLØF
Fields of gold Eva Cassidy
Here today Paul McCartney
Het dorp Wim Sonneveld
Je naam in de sterren Jan Smit
Just breathe Pearl Jam
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Never forget you Mariah Carey
One word Anouk
Wish he could see it all Anouk
You’ll be in my heart Phil Collins
Zo mooi zo mooi BLØF
Zo stil BLØF

Referentie live muziek tijdens uitvaart

“Namens mijn hele familie wil ik jullie hartelijk bedanken voor de hele mooie muziek tijdens de uitvaartdienst van mijn vader. We hebben echt heel veel mooie reacties gehad.

Trudy – 9 januari 2016″

 

  • Kerkelijke inzegening - de Lier
    Kerkelijke inzegening - de Lier