Bedrijfsjubileum

Jouw bedrijf heeft een jubileum en bestaat 10 jaar, 25 jaar of misschien wel 50 jaar. Dat mag gevierd worden. Collega's, zakenrelaties en leveranciers worden uitgenodigd. Vaak is er een receptie, diner of feest ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum. Met live achtergrondmuziek is er een sfeervolle ambiance die voldoende ruimte geeft om herinneringen op te halen. Luizter verzorgt naast live achtergrondmuziek, ook versterking van eventuele toespraken en presentaties. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op jouw gasten.

Nick Franken Fotografie 279_kl.jpg
Fotografie door: Nick Franken Fotografie

Bedrijfsjubileum met een Luizterverhaal

Wilt u zich echt onderscheiden? Tijdens het bedrijfsjubileum kunnen wij historie van het bedrijf vertellen in de vorm van een Luizterverhaal. Een kort ‘theaterprogramma’ van ca 8-15 minuten waarin we de belangrijkste momenten uit de bedrijfshistorie bespreken & bezingen. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens een passend bekend couplet of refrein gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten. Het Luizterverhaal is een bijzondere manier om medewerkers in het zonnetjes te zetten, zoals in bovenstaande video van Rico Verhoeven. Het Luizterverhaal kan ook worden opgenomen als geschenk voor medewerkers en relaties.
 

Achtergrondvolume gegarandeerd!

Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.
 

Ons repertoire

Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. 

Onze prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar jullie wens, een offerte op maat. Wanneer jullie overdag een offerte aanvragen, ontvang je uiterlijk binnen 4 uur een reactie. Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De actuele algemene voorwaarden vind je hier.