Trouwfeest: verras jullie avondgasten met een bijzondere openingsact

Jullie avondgasten worden warm ontvangen op live pianomuziek (instrumentaal). Zodra alle gasten er zijn,  vragen wij de aandacht voor het Luizterverhaal van jullie persoonlijke lovestory. Vaak hebben de avondgasten de trouwceremonie niet meegemaakt en missen daardoor de essentie van jullie trouwdag. Jullie vieren die dag de liefde en daar mag iedereen even bij stilstaan alvorens met een band of DJ het feest losbarst. In ca 10 minuten vertellen we jullie verhaal, afgewisseld met fragmenten uit bekende liedjes.

Bekijk onderstaande video van het Luizterverhaal van Rico Verhoeven en ervaar de impact van een Luizterverhaal.

Bedank jullie ouders en vrienden met een Luizterverhaal!

Live achtergrondmuziek: vanaf € 1.095,-*  (3x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven & live uitvoeren incl audio opname): € 1.295,-*
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: Informeer naar onze speciale aanbieding
Live video opname: prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw en reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

liefdesverhaal op muziek cindy&kenneth
Het liefdesverhaal op muziek van Kenneth & Cindy – 20 augustus 2016

“Op 14 juni zijn wij officieel getrouwd met een klein groepje mensen om ons heen. Verder wist niemand dat wij gingen trouwen en iedereen kreeg dan ook pas op 14 juni de uitnodiging om met ons te feesten op 20 augustus. Waarom? Gewoon omdat wij altijd alles een beetje anders doen dan andere…. op een trouwbeurs kwamen wij Luizter tegen. Prachtige piano muziek en een prachtige stem! We kwamen aan de praat en vertelde hoe wij gingen trouwen, hun idee om ons liefdes verhaal zo te vertellen vonden wij geweldig! Op 20 augustus waren zij dan ook onze ” verrassing”. Eerlijk is eerlijk wij hadden een beetje onze twijfels of dit eigelijk wel iets voor ons was? Nou en of dit iets was! Hier hebben wij geen moment spijt van gehad! Iedereen was doodstil en ons verhaal werd prachtig verteld met veel emoties en ook humor en met prachtige nummers. Zelfs “ons” liedje wat erg onbekend is zong Jolanda prachtig, waardoor er in de zaal zelfs wat traantjes werden weg gepikt. We hebben echt ontzettend genoten! We kregen ook alleen maar leuke en positieve reacties. Echt een aanrader als je wat unieks wilt doen op je bruiloft!

Kenneth & Cindy”
Trouwlocatie: Brasserie De Berk
Bron: Bruiloftervaring.nl

Het liefdesverhaal op muziek van Ron & Petra – 2 september 2016

“Een absolute aanrader! Jolanda en Jörgen denken vanaf het begin af aan met je mee en hebben zo veel ervaring dat ze je ook op andere gebieden dan de muziek graag van advies voorzien. Zij hebben met hun muziek ons droomplaatje echt afgemaakt en precies voor die intieme sfeer weten te zorgen die wij zochten met als kers op de taart ons liefdesverhaal prachtig verteld met muziek!! Niet twijfelen, gewoon doen! Is het geld meer dan waard!

Ron & Petra – 2 september 2016″
Trouwlocatie: Privétuin in Strijen
Bron: ThePerfectWedding.nl

Babyborrel met Luizterverhaal

“Ongelooflijk persoonlijk en geweldig; eigenlijk niet in woorden uit te drukken, dit moet je echt beleven!! Luizter, Jolanda en Jurgen hebben onze twins babyborrel onvergetelijk gemaakt, heel integer… het regent echt nog steeds complimenten van al onze gasten. Wij hebben al meer ervaringen met Jurgen en Jolanda; van bruiloft, baby borrel tot gewoon gezellig stukje achtergrond muziek, dit duo weet precies wat past en stemmen zich perfect af op de persoon, situatie & sfeer… Altijd weer een top ervaring als jullie erbij zijn.

Reza en Elise
Le Bouleau / De Berk
15 januari 2017″
Bron: Google recensie

Trouwceremonie Slot Moermond
Het liefdesverhaal op muziek van Rick & Judith – 10 September 2016

“Bedankt voor de fantastische ceremonie en mooie achtergrondmuziek tijdens de receptie. We zijn op 10 september 2016 getrouwd in Renesse. Luizter heeft op basis van onze input een mooi levensverhaal samengesteld en de muziek gekozen, hun muziekkennis heeft gezorgd voor perfecte nummers bij elk onderdeel van ons verhaal. De fantastische stem van Jolanda en het mooie pianospel van Jörgen hebben gezorgd voor een lach en een traan. Het was een onvergetelijke herinnering, niet alleen voor ons maar ook voor onze gasten. Het was een emotionele en intieme ceremonie. De eerste ontmoeting voelde meteen goed en we hadden volledig vertrouwen dat het goed zou komen, en dat is ook gebeurd. De samenwerking verliep plezierig, ze lieten ruimte voor onze input en gebruikten hun ervaring en muziekkennis om het perfect te maken. Wil je een persoonlijke en unieke ceremonie: Bel Luizter!!! Jolanda en Jörgen nogmaals bedankt voor de fantastische ceremonie en gemoedelijke muzikale ondersteuning bij de receptie. Tip! Vraag naar de mogelijkheid voor een geluidsopname van je ceremonie!

Liefs Judith en Rick”
Trouwlocatie: Slot Moermond Renesse
Trouwfotograaf: Cathy fotografie

Bron: Google recensie

Het Luizterverhaal van Richard & Marja – 30 september 2016

“De 1e ervaring met Luizter was voor ons op de trouwbeurs. Worstelend door de fotografen, juweliers en bakkers lopen we opeens een relaxed klinkende stem tegemoet ondersteund door heerlijk pianospel. Luizter, nog niet eerder van gehoord maar wat een fijne ervaring. Na een leuk gesprek met Jörgen onze trouwdatum in optie laten nemen en een afspraak gemaakt om bij Jörgen en Jolanda thuis langs te komen en onze wensen te bespreken. Uiteraard werd dit een avondvullend programma, het klikte leuk, en na wat eerste aanzetten gingen we met een fijn gevoel richting huis! Dit gaat onze bruiloft echt een meerwaarde geven. En dat deed het!! 

Na de afspraak hebben we telefonisch en per mail contacten gehouden om alle wensen te finetunen. Alles gaat zoals Jörgen en Jolanda zijn; op een relaxte stressvrije manier.

Op onze fantastische bruiloft heeft Luizter onze ceremonie ondersteund, een heel mooi luizterverhaal gemaakt voor tijdens het diner en alle gasten waren zeer enthousiast over onze keuze.

Een super ervaring met een heel leuk en gezellig stel.

Bedankt en voor iedereen een aanrader!

Richard & Marja”
Trouwlocatie: Kasteel Montfoort
Trouwambtenaar: Joanne Littooij
Bron: ThePerfectWedding

  • Foto door Bob Photos
    Foto door Bob Photos

Luizter 9.9 uit 26 ervaringen