Bijzondere openingshandeling 

Bent u op zoek naar een bijzondere openingshandeling? Verras uw gasten met een Luizterverhaal! Wij vertellen uw verhaal, van idee naar concept. Van concept naar opening. In ca 10-15 minuten vertellen en bezingen we de belangrijkste momenten in aanloop naar de opening. In een Luizterverhaal kunnen we ook de mensen bedanken die hebben meegewerkt aan de realisatie en de opening mede hebben mogelijk gemaakt.

Lees meer over Luizterverhaal

Luizterverhaal als openingsact tijdens een congres, samen met de Zandtovenaar.
Bekijk onderstaande video:

Een feestelijke opening met live achtergrondmuziek

De opening van een nieuw kantoor, showroom of winkel mag gevierd worden. Het resultaat van maandenlang hard werken. Zakenrelaties, leveranciers, familie en vrienden worden uitgenodigd. Onder het genot van een hapje en een drankje bewonderen zij het nieuwe kantoor, de nieuwe showroom of winkel. Hierbij is live achtergrondmuziek een stijlvolle en gepaste aanvulling. Niet overheersend en precies voldoende aanwezig om ervan te kunnen genieten. De design geluidsinstallatie (HK Elements) van Luizter is tevens beschikbaar voor een toespraak.

Live achtergrondmuziek tijdens feestelijke opening: vanaf € 1095,-* 
Openingshandeling met Luizterverhaal: offerte aanvragen
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Referenties Opening:

Rijkswaterstaat (officiële overdracht A4 Steenbergen),Deventer Ziekenhuis (nieuwe polikliniek oogheelkunde), Klein Arsenaal Bergen op Zoom (nieuw bedrijfspand), D3ALZ Electro Outlet Vlissingen (nieuw winkelpand),  Nederlandse Oestervereniging (opening oesterseizoen), GRAZImedia.com (opening theater van de rode schoentjes), Stichting Elisabeth (opening serviceflat), Elkor Telecom (BSU) (KPN Multibrand Business Store), S76 Etten-Leur (nieuwe evenementenlocatie).

Klanten vertellen:

Luizterverhaal als openingsact VZHG congres 2018 – Provincie Zuid-Holland

“Luizter heeft tijdens het congres voor de Zuid-Hollandse bestuurders een prachtig luizter verhaal verteld over burgerparticipatie. Ondanks dat het lastig is een verhaal te maken over dit onderwerp, is het Luizter gelukt om de zaal hierin mee te nemen. Het publiek was zeer onder de indruk en enthousiast ontroerd. Men raakte er niet over uitgepraat en we hebben alleen maar positieve reacties ontvangen na hun optreden. Wij raden Luizter zeker aan voor zakelijke doeleinden.” 

Chantal van Berkum, Gemeente Goeree Overflakkee

Openingsact congres Zandkunstenaar

Openingsact congres – Fotografenfestival 2018

“Niets dan lof voor Jörgen en Jolanda die met hun Luizterverhaal over Moment Design precies de juiste snaar wisten te raken bij de aanwezige fotografen op ons Fotografen Festival.
In een prachtig verhaal namen ze onze collega’s mee in de techniek die erop gericht is om echte emoties los te maken tijdens een fotosessie. Hoe mooi is het dan als je mensen ziet wegdromen, ziet lachen en dat er zelfs hier en daar een klein traantje weggeslikt wordt omdat de mensen geraakt zijn.

Bedankt voor een hele fijne samenwerking!”

Loes Rommens, Moment Design
Bron: Google recensie

Luizterverhaal fotografen festival

Opening Veerman ICT lintje knippen 2 970x640

Referentie Veerman ICT – opening kantoor

“Jorgen en Jolanda, nogmaals bedankt voor jullie muzikale begeleiding tijdens de opening van ons nieuwe kantoorpand op vrijdag 16 oktober 2015! Live muziek maakte de puzzel compleet.”

Daniques van Oorschot, Veerman ICT

opening kantoor severijn hulshof2 970x640

Referentie – Severijn Hulshof Advocaten
Live achtergrondmuziek tijdens opening kantoor

“ Op 16 januari 2014 vierden wij de opening van onze nieuwe kantoorlocatie met een borrel voor onze klanten. Luizter verzorgde voor ons de live achtergrondmuziek en dat was een schot in de roos. Erg belangrijk vonden wij het volume van de muziek. Gasten moesten elkaar goed kunnen blijven verstaan en niet worden overstemd door de muziek, terwijl de muziek ook verstaanbaar moest zijn. Daarop wordt prima ingespeeld door Luizter. Ook het repertoire vonden wij van belang. Geen oubollige muziek, maar ook geen stuitermuziek. Ook daarover waren wij erg tevreden. Wij raden de live achtergrondmuziek van Luizter dan ook van harte aan.

Joost Haest – Compagnon”
Bedrijf: Severijn Hulshof Advocaten

opening bedrijfspand 970x640

Referentie – Autobedrijf Bastians
(Her)Opening bedrijfspand

Op 21 november 2013 hadden wij de heropening van ons verbouwde bedrijfspand aan de Wouwsestraatweg in Bergen op Zoom, Dit hebben wij op een feestelijke manier gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Daarbij kan muziek natuurlijk niet ontbreken en al snel kwamen wij bij Luizter terecht. Mede doordat de muziek niet overheerst en de gasten niet overstemd werden was het een ontzettend gezellige avond. En hebben ook veel complimenten gekregen van onze klanten. Wij bevelen Luizter graag aan voor uw achtergrondmuziek.”

Marloes Meerman-Bastians, Autobedrijf Bastians BV


Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 42 ervaringen