Tewaterlating megajacht

Een doop van een jacht betekent de afsluiting van een intensief bouwproject. Dit moment wordt feestelijk gevierd met de eigenaar van het jacht. Het personeel en zakenrelaties worden uitgenodigd.

Doop van een megajacht
Het moment van de doop van het jacht is een bijzondere ceremonie. Het jacht wordt gedoopt en gezegend met een fles champagne. Speciaal voor de eigenaar en zijn gasten studeren we verzoeknummers (in alle talen) in. Dit geeft de ceremonie en tewaterlating een extra persoonlijk tintje. Luizter verzorgt, naast live achtergrondmuziek, ook de uitversterking van dit officiële gedeelte van de tewaterlating. Zo bent u verzekerd dat zowel muziek als geluid perfect geregeld is.

‘Launching party’, receptie of diner tijdens tewaterlating luxe jacht
Voor en na het officiële moment van de doop, brengt Luizter stijlvolle live muziek op de achtergrond. Terwijl gasten samen proosten op het nieuwe jacht, klinken op gepast volume de pianoklanken en zang. Voor een internationaal gezelschap passen wij ons repertoire aan.

Referenties
Tewaterlating megajacht bij Amels Holland (Vlissingen)
Tewaterlating megajacht bij Hakvoort Shipyards (Monnickendam)

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van artiesten zoals The Beatles, John Legend, Marco Borsato, BLØF en Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Live achtergrondmuziek tijdens tewaterlating jacht: vanaf € 1.295,-* (3x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven (ca 4-5 dagen), live uitvoeren op locatie): offerte aanvragen
Luizterverhaal & live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw en inclusief reiskosten binnen Nederland.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.