Zilveren bruiloft met live muziek

Een zilveren bruiloft is vaak een soort reünie voor zowel u als uw gasten. Familie, vrienden, gasten van nu en van toen. Gasten hebben elkaar vaak al langere tijd niet gezien. Een mooi moment om weer eens uitgebreid bij te kletsen. Live muziek is hierbij een sfeervolle aanvulling op de achtergrond. Vanaf de binnenkomst van de gasten tot aan het einde van de avond verzorgt Luizter live achtergrondmuziek.
Live achtergrondmuziek geeft gasten de ruimte om te praten en tegelijkertijd kunnen ze genieten van live muziek op de achtergrond.

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord.

Lees meer over origineel cadeau   Bekijk meer video’s

Achtergrondvolume gegarandeerd!
Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van artiesten zoals The Beatles, John Legend, Marco Borsato, Ed Sheeran en Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek zoals dat ook het geval is op een zilveren bruiloft. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden. Een greep uit ons repertoire vindt u hier.

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar uw wens, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

 

Zilveren bruiloft met Luizterverhaal

Jörgen en Jolanda,

Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op onze zilveren bruiloft. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal Nieuwjaar toe!”

Liefs Gijsje en Hans van der Heijden
Locatie: Echica Bistro Geldermalsen
Bron: Facebook recensie

Bekijk meer referenties

Luizterverhaal tijdens de zilveren bruiloft van H & G

Jörgen en Jolanda,


Kerstavond lijkt ons een goed moment om een recensie te schrijven van jullie optreden op ons zilveren huwelijksfeest. Jullie optreden was geweldig! De muziek lag als een warme deken over het feest en heeft bijgedragen aan de fantastische sfeer. Jullie muziek is achtergrondmuziek maar stijgt door zijn kwaliteit overal bovenuit! Jullie zijn opgemerkt, wij hebben van veel van onze gasten complimenten gekregen over jullie optreden. Jullie zijn integer, respectvol en weten je perfect aan te passen aan het gezelschap. Ook het Luizterverhaal is door Jolanda op een onvergetelijke manier verteld, prachtig begeleid door Jörgen op de piano. Wij hopen in de toekomst nog een keer een optreden van jullie te mogen bijwonen.
Wij wensen jullie fijne kerstdagen en een gezond en muzikaal 2017 toe!”

Liefs G en H
Locatie: Echica Bistro Geldermalsen
Bron: Facebook recensie

Stel een vraagVraag vrijblijvend een offerte aan

Direct contact?

Stuur een bericht via WhatsApp of bel ons:

Jolanda: 06-53888242
Jörgen: 06-14662155

Doorgaans zijn we overdag ook goed bereikbaar via onze livechat (rechts onderaan op de website).


 • Live achtergrondmuziek tijdens diner
  Live achtergrondmuziek tijdens diner
 • Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
  Pianomuziek tijdens ontvangst gasten
 • Live achtergrondmuziek diner
  Live achtergrondmuziek diner
 • Team Luizter
  Team Luizter

Logo van www.ThePerfectWedding.nl

Luizter - Liefdesverhaal 9.9 uit 42 ervaringen