Verjaardag met live achtergrondmuziek

Regelmatig spelen we op een 50e, 65e of 70e verjaardag. Onze live muziek ligt dan als een warme deken over de gasten, die elkaar vaak al langere tijd niet hebben gezien en de gelegenheid willen aangrijpen om bij te praten. Luizter verzorgt live muziek die goed hoorbaar is, maar tegelijkertijd echt op de achtergrond blijft. Wie niet in gesprek is, kan er van genieten. Gasten die met elkaar in gesprek zijn, kunnen elkaar prima verstaan.

Uw gasten op een originele manier verrassen?
Boek dan uw persoonlijke Luizterverhaal op muziek. Een uniek kado voor u en uw gasten. Luizter is de eerste en enige die dit aanbiedt!

Lees meer over origineel cadeau

Achtergrondvolume gegarandeerd!
Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Repertoire verjaardagsfeest
Luizter heeft een breed repertoire van artiesten zoals The Beatles, John Legend, Marco Borsato, BLØF en Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek zoals dat ook het geval is op een verjaardag. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire vindt u hier.

Live achtergrondmuziek tijdens verjaardagsfeest: vanaf € 1.095,-* (2x 45 minuten)
Luizterverhaal op maat: offerte aanvragen
Luizterverhaal & live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.