Bedrijfsjubileum met live achtergrondmuziek
Uw bedrijf heeft een jubileum en bestaat 10 jaar, 25 jaar of misschien wel 50 jaar. Dat mag gevierd worden. Collega’s, zakenrelaties en leveranciers worden uitgenodigd. Vaak is er een receptie, diner of feest ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum. Met live achtergrondmuziek is er een sfeervolle ambiance die voldoende ruimte geeft om herinneringen op te halen. Luizter verzorgt naast live achtergrondmuziek, ook versterking van eventuele toespraken en presentaties. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw gasten.

Verras uw gasten met een Luizterverhaal over uw bedrijf
Wilt u zich echt onderscheiden? Wij kunnen de bedrijfshistorie met muziek verrijken. In een kort ‘theaterprogramma’ van ca 10-15 minuten, bespreken & bezingen we de belangrijkste momenten van het afgelopen jaar of uit de bedrijfshistorie. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens een passend bekend couplet of refrein gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten. Het Luizterverhaal kan ook worden opgenomen als geschenk voor medewerkers en relaties.

Lees meer over Luizterverhaal

Referenties
60-jarig jubileum – Luyten Adviesgroep – Landgoed Luchtenburg
20-jarig jubileum – Lowys Porquin Stichting – Natuurlijk! Kloof
25-jarig jubileum – Nomi Co-Packing – Etten-Leur

Achtergrondvolume gegarandeerd!
Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden. Een greep uit ons repertoire vindt u hier.

Live achtergrondmuziek tijdens bedrijfsjubileumfeest: vanaf € 1.295,-* (3x 45 minuten)
Luizterverhaal op maat: offerte aanvragen
Luizterverhaal & live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Referentie Luizterverhaal Bergh Bouw tijdens kerstborrel/eindejaarsdiner

“Eind december voor de 2e maal Luizter te gast gehad om ons Bergh Bouw kerstfeest op te luisteren met een mooi stukje muziek met…. het Luizterverhaal; een hele mooie en unieke manier om de hoogtepunten van ons bedrijf van het afgelopen jaar de revue te laten passeren. Met bijpassende muziek af en toe een scherpe ondertoon. Prima dus! De mogelijkheid om later op de avond mee te zingen met pianobegeleiding werd ook goed benut! Top avond, bedankt voor jullie begeleiding.”

Koen Haest, Bergh Bouw
Bron: Google recensie

open dag romar met live achtergrondmuziek luizter

Referentie Romar Open Dag met Luizterverhaal

“Tijdens de Open Dag van Romar, een zakelijk evenement, hebben we Luizter gevraagd om live achtergrondmuziek te verzorgen. In de sfeervolle omgeving voegden zij op een subtiele, elegante manier sfeer en ambiance toe aan deze dag.

Naast emotie en beleving toe te voegen aan deze zakelijke en toch informele dag had Luizter nog iets speciaals in petto voor Romar: het Luizterverhaal. Dit Luizterverhaal schetste het bedrijfsverhaal van Romar, afgewisseld met bijpassende liedjes. Luizter bezong en vertelde de belangrijkste momenten van Romar: zowel succesmomenten, grappige weetjes, als droevige tijden waarin het niet altijd mee zat.

Team Romar was geraakt en er werd hier en daar een traantje weggepinkt en een brok weggeslikt. Niet alleen het team van Romar was geraakt, ook partners en bezoekers waren ontroerd door de inhoud van het verhaal, en de verrassende manier waarop het gepresenteerd en verwoord werd.

Luizter was een inspirerende bron van sfeer deze dag en kleurde deze dag volkomen paars. Luizter begreep volledig welk gevoel overgebracht moest worden en raakte precies de juiste toon. De muziek van Luizter droeg bij aan een échte totaalbeleving tijdens ons evenement.

Bedankt voor jullie fantastische bijdrage en het uitdragen van het Romar-gevoel.

Team Romar

Referentie – 25-jarig bedrijfsjubileum – Nomi Co-Packing

“We hebben, namens Chapeau Events, Luizter ingehuurd voor de verzorging van het entertainment tijdens het 25-jarig jubileum van de firma Nomi Co-Packing. De gasten en opdrachtgever hebben erg genoten van deze sfeervolle act. Een perfecte mix van stijlvol entertainment en muzak. Onopvallend aanwezig!

Bedankt voor de prettige samenwerking,

Team Chapeau Events & Nomi Co-Packing”