Bedrijfsjubileum met live muziek

Uw bedrijf heeft een jubileum en bestaat 10 jaar, 25 jaar of misschien wel 50 jaar. Dat mag gevierd worden. Collega’s, zakenrelaties en leveranciers worden uitgenodigd. Vaak is er een receptie, diner of feest ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum. Met live achtergrondmuziek is er een sfeervolle ambiance die voldoende ruimte geeft om herinneringen op te halen. Luizter verzorgt naast live achtergrondmuziek, ook versterking van eventuele toespraken en presentaties. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op uw gasten.

Vraag informatie aan

Bedrijfsjubileum met een Luizterverhaal

Wilt u zich echt onderscheiden? Tijdens het bedrijfsjubileum kunnen wij historie van het bedrijf vertellen in de vorm van een Luizterverhaal. Een kort ‘theaterprogramma’ van ca 8-15 minuten waarin we de belangrijkste momenten uit de bedrijfshistorie bespreken & bezingen. Per moment wordt verteld wat er gebeurde en vervolgens een passend bekend couplet of refrein gezongen. De live muziek versterkt de beleving van de momenten. Het Luizterverhaal is een bijzondere manier om medewerkers in het zonnetjes te zetten, zoals in bovenstaande video van Rico Verhoeven. Het Luizterverhaal kan ook worden opgenomen als geschenk voor medewerkers en relaties.

Bekijk meer video’s

Bedrijfsjubileum | referenties

Emma Kinderziekenhuis, Human Concern, EMO, Luyten Adviesgroep, Lowys Porquin Stichting, Nomi Co-Packing, Versteden BV, Cargill en De Kreek (Pieter van Foreest).

Achtergrondvolume gegarandeerd!
Luizter heeft zich gespecialiseerd in live achtergrondmuziek tijdens receptie en diner. Een Luizter optreden is geen concert maar een passende, sfeervolle invulling op de achtergrond. Onze compacte HK Elements geluidsinstallatie is onopvallend (smalle zuiltjes) en speciaal ingesteld op achtergrondmuziek. Hierdoor kunnen wij achtergrondvolume garanderen! Menig gast heeft verrast gereageerd op de combinatie van een fijn geluid op achtergrondvolume.

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van Ed Sheeran tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden. Een greep uit ons repertoire vindt u hier.

Beschikbaarheid
In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Prijzen

Voor iedere gelegenheid maken wij, geheel naar uw wens, een offerte op maat.
Wanneer u overdag een offerte aanvraagt, ontvangt u uiterlijk binnen 4 uur een reactie.

Op al onze offertes en opdrachten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
De actuele algemene voorwaarden vindt u hier.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Referentie – 25-jarig bedrijfsjubileum – Nomi Co-Packing

“We hebben, namens Chapeau Events, Luizter ingehuurd voor de verzorging van het entertainment tijdens het 25-jarig jubileum van de firma Nomi Co-Packing. De gasten en opdrachtgever hebben erg genoten van deze sfeervolle act. Een perfecte mix van stijlvol entertainment en muzak. Onopvallend aanwezig!

Bedankt voor de prettige samenwerking,

Team Chapeau Events & Nomi Co-Packing”