Herdenkingsceremonie

Muziek zorgt voor verbinding, herkenning. Muziek speelt vaak een belangrijke rol programma van de herdenkingsceremonie. Denk aan muziek die bij de uitvaart gespeeld is, muziek ter ondersteuning van teksten en gedichten of na het opnoemen van de overledenen. Luizter helpt u graag mee om de muziek op een troostende en unieke wijze in het programma te passen.

Herdenkingsdienst volledig verzorgd & geleid door Luizter

Naast passende liedjes & gedichten, kan Luizter ook bijzondere Luizterverhalen vertellen. Wanneer wij de herdenkingsceremonie volledig verzorgen maken wij een compleet programma met Luizterverhalen, gedichten en muziek. Regelmatig vertellen we Luizterverhalen die een ‘algemene’ Muzikale Levensloop omschrijven. Anekdotes over afscheid nemen waarin iedereen zich herkent en zich erkent voelt. De vorm van een Luizterverhaal zorgt dat de boodschap ook echt binnenkomt.

Ook kunnen we een Luizterverhaal op maat schrijven, speciaal in het thema van de herdenking.

Bekijk onderstaand videofragment uit onze algemene Muzikale Levensloop.

Bekijk meer video’s

Referenties: 

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Prijzen

Herdenkingsceremonie met live muziek: € 895,-*
Herdenkingsceremonie met bestaand Luizterverhaal: offerte aanvragen
Herdenkingsceremonie volledig verzorgd & geleid door Luizter (inclusief meerdere Luizterverhalen): offerte aanvragen

*Bovenstaande prijs is voor particulieren inclusief BTW. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Luizterverhaal tijdens meerdere herdenkingsdiensten van CVU Uitvaartzorg

“Ik ontmoette Luizter tijdens een herdenkingsdienst van hospice Hoeksche Waard in het voorjaar van 2016. Wat ik daar toen heb gehoord, vond ik zo bijzonder en toen ik daarna met hen in gesprek raakte, kwam al snel het idee bij mij op dat ik het Luizter graag zou willen betrekken bij de herdenkingsdiensten die ik als uitvaartverzorgster bij ons bedrijf CVU uitvaartzorg organiseer.

En zo hebben Jolanda en Jörgen meerdere herdenkingsdiensten mede vorm gegeven. Zo ben ik erg onder de indruk van hun Muzikale Levensloop, waarbij stukjes tekst worden afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes. Ook hebben zij deze avonden liederen en muzikale fragmenten ten gehore gebracht die tijdens de uitvaartdiensten waren gezongen en dit was voor de nabestaanden die aanwezig waren een emotionele herkenning. Toen tijdens de rozenceremonie Jörgen inzette met de melodie van “The Rose”, was dit voor velen een emotioneel moment, oftewel een zogenaamd “kippenvelmoment”.

Ik kan alleen maar aanbevelen: ”Luister naar Luizter”, dan weet u wat ik bedoel.”

Heidi Hendricks
Uitvaartverzorgster CVU Uitvaartzorg

Bekijk meer referenties