Trouwfeest: Originele openingsact

Jullie gaan trouwen of vieren een huwelijksjubileum zoals een zilveren bruiloft of gouden bruiloft. Hoe verras je jullie gasten op een originele en bijzondere manier? De opening van het trouwfeest is een prachtig moment om de gasten mee te nemen in jullie verhaal.

 

De openingsact van jullie trouwfeest

Jullie (avond)gasten worden warm ontvangen met live pianomuziek. Zodra alle gasten er zijn, vragen wij de aandacht voor jullie Luizterverhaal. Vaak hebben de avondgasten de trouwceremonie overdag niet meegemaakt en missen daardoor de essentie van jullie trouwdag. Met een Luizterverhaal nemen we hen in de romantiek van de dag; de reden dat ze er die dag bij zijn. Jullie beste vrienden en familie kunnen we op een bijzondere manier bedanken met woorden die raken, met humor en bijpassende liedfragmenten. Jullie gasten weten hierdoor wat ze voor jullie betekenen. Na het Luizterverhaal kan de band of DJ het feest voorzetten.

Voor wie zoekt naar de mooiste manier om “Dankjewel” of  “Ik hou van jou” te zeggen: Luizterverhaal is het antwoord. 

Jullie persoonlijke lovestory

Wij schrijven jullie persoonlijke lovestory en vertellen het Luizterverhaal live in ca 10-15 minuten als een sprookje, afgewisseld met live muziekfragmenten uit bekende popsongs. Een achtbaan van emoties en herinneringen uit jullie unieke liefdesverhaal. Anekdotes en jullie meest bijzondere momenten: ‘Hoe jullie opgegroeid zijn, jullie eerste blik, de eerste date, jullie gezamenlijke avonturen, het aanzoek, tot aan het moment waarop jullie ‘ja’ hebben gezegd’. Het Luizterverhaal past ook perfect tijdens het trouwdiner en tijdens de trouwceremonie, wij noemen dat een Luizterceremonie.

Meer weten?

Check the date Offerte aanvragen

De bruiloftervaring van Michel & Almira – 19 oktober 2018

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

Michel & Almira
Trouwlocatie: Het oude Raedthuys – Woudrichem
Bron: Bruiloftervaring.nl

Trouwen in het buitenland - live muziek - Destination wedding

Referentie bruidspaar in Spanje – Luizterceremonie (NL/ENG) – 20 september 2018

“Ik weet niet eens waar ik moet beginnen. Deze mensen zijn echt fantastisch! Als je een bruiloft wilt die anders is dan anders, dan moet je bij Luizter zijn. Wij hebben (omdat we in het buitenland wonen) als via de mail en FaceTime gedaan…en zelfs dan krijg je een resultaat waar je zelf maar ook al je gasten stil van worden.”

Anoniem
Bruiloft in Spanje
Trouwlocatie: Pueblo Acantilado in El Campello, Alicante
Trouwfotograaf: Anne Reitsma Fotografie

Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Ina & Rob – 31 augustus 2018

“Op de trouwbeurs in Breda werd onze aandacht getrokken door de fabuleuze en sprankelende klanken het zangduo van Luizter. Er was gelijk een kippenvel moment en we werden geraakt door de zuiverheid en de kracht van de nummers. Na een fijn en persoonlijk gesprek met Jolanda hebben wij toen besloten om Luizter op onze bruiloft te laten zingen. En echt, dat was een schot in de “roos”, wat was het geweldig! Zo passend, ontroerend en waardevol voor onze dag. Luizter heeft mede gezorgd voor een gouden randje op onze huwelijksdag!”

Ina & Rob
Trouwlocatie: Het Arendsslot
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Sandra & Rob – 17 augustus 2018

“Wat hebben jullie onze verwachtingen overtroffen! Een prachtig Luizterverhaal met een lach en een traan, persoonlijk en liefdevol! Vele complimenten ontvangen van onze gasten. Prachtige stem van Jolanda en de mooie muzikale uitvoering van Jörgen. Een echte aanrader!”

Sandra & Rob
Trouwlocatie: Kasteel Bloemendal
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ivo & Esther – 7 juli 2018

“Luizter is de avond begonnen met een Luizterverhaal. Ze hebben de gasten meegenomen in ons liefdesverhaal. Heel erg mooi gedaan, met een lach en een traan. Jolanda heeft een prachtige stem die je meteen raakt en Jorgen begeleidt het prachtig op de piano! Onze gasten waren ook erg te spreken over hun optreden! Luizter heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geworden!! Wij kunnen ieder bruidspaar Luizter aanraden!!”

Liefs Ivo en Esther
Trouwlocatie: Beachclub 8 – Rockanje
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Erik & Gohar – 6 juli 2018

“Lieve Jürgen en Jolanda, bedankt… bedankt voor jullie tijd, jullie medewerking, jullie samenwerking, jullie creativiteit, geduld en gastvrijheid. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Zoals jullie ons Luizterverhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed ( onbetaalbaar gewoon). Wij zijn zo blij dat jullie blijven groeien. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om sowieso 1x in hun leven met jullie samen te mogen werken en jullie te mogen leren kennen als personen!!! De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel!” 

Liefs Erik en Gohar
Trouwlocatie: Beachclub Puur – Drimmelen
Bron: Facebook recensie

De bruiloftervaring van Ravi & Anjani – 8 mei 2018

“Magisch…als ik dan een woord moet vinden om Luizter te beschrijven is het MAGISCH!

Wij zijn heel dankbaar dat Jolanda ons liefdesverhaal heeft verteld en gezongen, de tonen van Jorgen namen ons mee in het verhaal. Wij vonden ons verhaal het belangrijkste onderdeel, ons huwelijk op
8 mei 2018 is immers een bezegeling van ons liefdesverhaal.

Jolanda en Jorgen zijn echt heel lieve, warme en oprechte mensen. Wij hadden meteen al een klik! Natuurlijk hangt er een prijskaartje aan, maar iets in mij overtuigde dat zij ons in het huwelijk moesten verbinden. Ik nam mijn (toen nog) verloofde mee naar de eerste afspraak, zonder iets te vertellen.
Ik liet Ravi hét voelen, bij hun thuis op de bank stroomden meteen de tranen over onze wangen.

Ze ontroeren en raken je. Want dat is het, wat zij doen is onbetaalbaar, dus dat prijskaartje zijn ze dubbel en dwars waard, zeker weten, zij stoppen er tijd en liefde in en dat voel je!! Wij zijn heel blij dat zij hun talent omzetten en zoveel kunnen betekenen voor anderen. Ook onze gasten waren onder de indruk, vele complimenten mogen ontvangen!

Dankbaar zijn wij, dat wij Luizter mochten ontmoeten en dat zij van onze dag een kostbare herinnering hebben gemaakt! Wij hopen dat vele bruidsparen mogen volgen, niet twijfelen, DOEN!

Ravi & Anjani
Trouwlocatie: Het Rieten Dak – Delft
Bron: ThePerfectWedding.nl
Trouwfotograaf: Simone Bruidsfotografie

Bruiloftervaring Luizterceremonie