Trouwen in het buitenland - live muziek - Destination wedding
foto door Anne Reitsma Fotografie

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland geeft een bruiloft een extra magisch tintje. Trouwen in de sprookjesachtige setting van een kasteel of op het strand. Wij verzorgen live muziek en kunnen ook de volledige trouwceremonie leiden.

Live muziek in het buitenland

Tijdens ceremonie, receptie, diner en trouwfeest verzorgen wij live muziek, zangeres met pianist.

Trouwen in het buitenland - Spanje - live muziek

Bruiloft in Spanje, Pueblo Acantildo, El Campello

Ceremoniespreker in het buitenland

De meeste bruidsparen kiezen er voor om in Nederland voor de wet te trouwen en gaan vervolgens ceremonieel (symbolisch) trouwen in het buitenland. Luizter biedt de unieke combinatie van een ceremoniespreker en live muziek ineen! Onze zangeres/zanger is dan ook jullie (symbolisch) trouwambtenaar op locatie. Wij vertellen jullie lovestory in de vorm van een Luizterverhaal. Ook verzorgen wij het jawoord, het wisselen van de ringen en een symbolische trouwakte.

Lees meer over Luizterceremonie

Luizterverhaal

Een Luizterverhaal is een bijzondere en persoonlijke manier om jullie lovestory te vertellen. Ook kunnen we in dit verhaal jullie gasten benoemen en bedanken.

Bekijk onderstaande video van een bruiloft in Spanje op de prachtige trouwlocatie: Pueblo Acantilado in El Campello, Alicante.

Luizterverhalen in Europa

Jullie kunnen kiezen uit verschillende zangers & zangeressen die jullie bruiloft in het buitenland verzorgen. Zowel in de rol van ceremoniespreker als van zanger of zangeres. Ook is mogelijk om de ceremonie (geheel of gedeeltelijk) in het Engels te laten verzorgen. Eerder verzorgden onze vertellers al optredens in  Portugal, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Engeland, Amerika en Peru. Door deze brede ervaring kunnen ons goed inleven in verschillende culturen.

Werkwijze

Het schrijven van een Luizterverhaal duurt 3-5 dagen. We starten met een kennismakingsgesprek, gevolgd door een persoonlijk interview. Vervolgens gaan we het Luizterverhaal schrijven en de liedfragmenten erbij zoeken. Jullie krijgen het verhaal vooraf te lezen zodat jullie zeker weten dat het volledig aansluit op jullie wensen. Op basis van jullie feedback gaan we het verhaal verder verfijnen. Zodra jullie akkoord geven, starten wij met het instuderen. Op de dag dat jullie trouwen in het buitenland, vertellen wij het Luizterverhaal op locatie.

Tarieven

Meestal vliegen we naar de bestemming. De geluidsinstallatie en piano worden dan lokaal ingehuurd.
De basiskosten zijn nagenoeg gelijk aan onze optredens in Nederland, aangevuld met reis & verblijfskosten + huur apparatuur op locatie. Momenteel hebben we een interessante aanbieding voor trouwen in het buitenland!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vul het contactformulier in en we beantwoorden jullie (overdag) binnen 3 uur!

Neem contact op      Check the date 

Trouwen in het buitenland - live muziek

Bruiloft in Portugal (Odemira / Odeceixe)