Bruiloft receptie met live muziek

Tijdens een trouwreceptie of trouwdiner is live muziek een bijzondere aanvulling. Denk aan een speciaal nummer tijdens het toastmoment of tijdens het aansnijden van de taart. Muziek geeft het juiste accent. Gedurende de receptie zelf, zijn gasten veelal met elkaar in gesprek. Belangrijk is dat muziek op de achtergrond blijft. Hierdoor kunnen gasten die in gesprek zijn elkaar goed verstaan. Gasten die willen luisteren kunnen de muziek prima horen

Verras je gasten met jullie Luizterverhaal

Luizter vertelt jullie eigen liefdesverhaal op muziek en is daarmee de eerste en enige in Nederland. Vooral tijdens de trouwreceptie of het diner is dit een bijzondere aanvulling op live achtergrondmuziek. Het geeft een extra accent. De bijzondere herinneringen die in het liefdesverhaal worden opgehaald zijn voor veel van de gasten een mooie ‘trip to memorylane’.

Lees meer over Luizterverhaal      Stel uw vraag

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire van John Legend tot The Beatles en van BLØF tot Adele. Hierdoor bereiken we een breed publiek. Zowel jong als oud herkennen zich in onze muziek. Hieronder vinden jullie diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. We hebben nog meer repertoirelijsten samengesteld, die vind je hier.

Kinderen op de trouwreceptie?
We hebben diverse kinderliedjes in ons repertoire zodat ook kinderen herkenbare muziek horen. Indien gewenst, mogen kinderen een liedje meezingen. Bijvoorbeeld: ‘Laat het los’ (Frozen), Hupsakee! of Feest! (Kinderen voor kinderen).

Trouwreceptie kinderliedjes 970x640
foto door Photos4ever

Live muziek tijdens trouwreceptie: vanaf € 1095,-* (2x 45 minuten)
Luizterverhaal (interview, schrijven (ca 3 dagen) & live uitvoeren op locatie): offerte aanvragen
Luizterverhaal & aansluitend live achtergrondmuziek: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

De bruiloftervaring van Michel & Almira – 19 oktober 2018

“We waren op zoek naar iets wat onze bruiloft net dat extra mooie, intieme tintje zou geven en vonden dat terug in Luizter. Wij hebben de keuze gemaakt om Jörgen en Josje ons luizterverhaal te laten vertellen tijdens het diner. Oprecht één van de mooiste momenten van de dag. Het was een verrassing voor al onze gasten, maar ze waren van begin tot eind aandachtig aan het luisteren en genieten. Een verhaal vol mooie momenten met bijpassende nummers. Een moment vol emoties, herinneringen en vreugde.

Na onze bruiloft hebben wij vele positieve reacties mogen ontvangen. Wij zouden iedereen aanraden om een Luizterverhaal te overwegen. Het geeft net dat extra tintje aan de dag. Een moment waarin je iedereen om je heen op een mooie manier kunt bedanken en herinneringen kunt delen.

Jörgen en Josje, we hebben van jullie genoten!”

Michel & Almira
Trouwlocatie: Het oude Raedthuys – Woudrichem
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ina & Rob – 31 augustus 2018

“Op de trouwbeurs in Breda werd onze aandacht getrokken door de fabuleuze en sprankelende klanken het zangduo van Luizter. Er was gelijk een kippenvel moment en we werden geraakt door de zuiverheid en de kracht van de nummers. Na een fijn en persoonlijk gesprek met Jolanda hebben wij toen besloten om Luizter op onze bruiloft te laten zingen. En echt, dat was een schot in de “roos”, wat was het geweldig! Zo passend, ontroerend en waardevol voor onze dag. Luizter heeft mede gezorgd voor een gouden randje op onze huwelijksdag!”

Ina & Rob
Trouwlocatie: Het Arendsslot
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Bram & Chantal – 25 augustus 2018

“Luizter heeft op onze bruiloft ons liefdesverhaal op bijzondere wijze overgebracht door middel van een Luizterverhaal. Niet alleen wij maar ook de gasten hebben ontzettend genoten met een lach en een traan van de wijze waarop dit gedaan werd. De afwisseling tussen het verhaal en de perfect gekozen muziek maakte het een prachtige ceremonie. Heel bijzonder en een absolute aanrader voor iedereen die geen standaard ceremonie wenst! 

Bram & Chantal”
Trouwlocatie: Landgoed Groot Wansborn
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Sandra & Rob – 17 augustus 2018

“Wat hebben jullie onze verwachtingen overtroffen! Een prachtig Luizterverhaal met een lach en een traan, persoonlijk en liefdevol! Vele complimenten ontvangen van onze gasten. Prachtige stem van Jolanda en de mooie muzikale uitvoering van Jörgen. Een echte aanrader!”

Sandra & Rob
Trouwlocatie: Kasteel Bloemendal
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Noortje & Joost – 14 juli 2018

“Luizter heeft ervoor gezorgd dat onze bruiloft extra emotionele waarde door hun toevoeging tijdens de ceremonie, receptie en het diner met een prachtig Luizterverhaal. Al onze gasten en uiteraard wij zelf zijn super trots dat Luizter op onze bruiloft was.”

Noortje & Joost
Trouwlocatie: Slot Moermond
Bron: Bruiloftervaring.nl

De bruiloftervaring van Ivo & Esther – 7 juli 2018

“Luizter is de avond begonnen met een Luizterverhaal. Ze hebben de gasten meegenomen in ons liefdesverhaal. Heel erg mooi gedaan, met een lach en een traan. Jolanda heeft een prachtige stem die je meteen raakt en Jorgen begeleidt het prachtig op de piano! Onze gasten waren ook erg te spreken over hun optreden! Luizter heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geworden!! Wij kunnen ieder bruidspaar Luizter aanraden!!”

Liefs Ivo en Esther
Trouwlocatie: Beachclub 8 – Rockanje
Bron: ThePerfectWedding.nl