tekenen trouwakte - ceremoniemuziek - luizter
Foto door Koolen Photography

Muziek tijdens tekenen trouwakte

Terwijl het bruidspaar, de getuigen en de trouwambtenaar de trouwakte ondertekenen, loopt het ’officiële’ gedeelte van de trouwceremonie op zijn eind. Met het jawoord nog vers in het geheugen, verdient dit moment een mooi gevoelig nummer over de liefde. Aangezien de getuigen ook een zeer belangrijke rol vervullen, kun je ook kiezen voor een nummer over vriendschap. Dit moment duurt meestal langer dan 1 lied. Luizter kan het nummer live verlengen met een extra couplet of refrein zodat het precies aansluit op de tijdsduur van tekenen trouwakte.

Trouwtip:
Willen jullie een extra persoonlijke trouwceremonie?
Laat jullie lovestory vertellen in de vorm van een Luizterverhaal!

Trouwceremonie muziek momenten:

Live muziek tijdens trouwceremonie: € 895,-
Trouwceremonie met Luizterverhaal: offerte aanvragen
Meerprijs live opname (audio) trouwceremonie: € 250,-
Aanvullend live achtergrondmuziek tijdens receptie of diner: offerte aanvragen

*Bovenstaande prijzen zijn voor particulieren inclusief btw. Reiskosten tot 40 km enkele reis zijn inbegrepen, daarna € 0,25 per km.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit meerdere duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Vraag informatie aanCheck the date

Titel Artiest / Versie
All of me John Legend
Alles is liefde BLØF
Een nieuw begin Aladdin
Engel van mijn hart Marco Borsato
Have I told you lately Van Morrison
Heb ik ooit gezegd Clouseau
High places Kane
I won’t give up Jason Mraz
Ik hoor bij jou Marco Borsato
Jij bent de liefde Guus Meeuwis
Leeg om je heen Jan Smit
Love you more Racoon
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Make you feel my love Adele
Mooi Marco Borsato
My love is your love Whitney Houston
One moment in time Whitney houston
Our own love Anouk
Signed sealed delivered Stevie Wonder / Luizter
Simpelweg gelukkig zijn Guus Meeuwis
That’s what friends are for Trijntje Oosterhuis
The book of love Gavin James
Thinking out loud Ed Sheeran
When you say nothing at all Ronan Keating
Zomaar Marco Borsato

De bruiloftervaring van Ivo & Esther – 7 juli 2018

“Luizter is de avond begonnen met een Luizterverhaal. Ze hebben de gasten meegenomen in ons liefdesverhaal. Heel erg mooi gedaan, met een lach en een traan. Jolanda heeft een prachtige stem die je meteen raakt en Jorgen begeleidt het prachtig op de piano! Onze gasten waren ook erg te spreken over hun optreden! Luizter heeft er mede voor gezorgd dat het een onvergetelijke dag voor ons is geworden!! Wij kunnen ieder bruidspaar Luizter aanraden!!”

Liefs Ivo en Esther
Trouwlocatie: Beachclub 8 – Rockanje
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Erik & Gohar – 6 juli 2018

“Lieve Jürgen en Jolanda, bedankt… bedankt voor jullie tijd, jullie medewerking, jullie samenwerking, jullie creativiteit, geduld en gastvrijheid. Jullie hebben onze bruiloft onvergetelijk gemaakt. Zoals jullie ons Luizterverhaal hebben verteld tijdens het trouwfeest was adembenemend goed ( onbetaalbaar gewoon). Wij zijn zo blij dat jullie blijven groeien. Wij gunnen iedereen de mogelijkheid om sowieso 1x in hun leven met jullie samen te mogen werken en jullie te mogen leren kennen als personen!!! De manier waarop jullie werken en het werk wat jullie uiteindelijk leveren is net zo mooi en bijzonder zoals jullie als koppel!” 

Liefs Erik en Gohar
Trouwlocatie: Beachclub Puur – Drimmelen
Bron: Facebook recensie

Luizterceremonie trouwceremonie Luizter Luizterverhaal

De bruiloftervaring van Tom & Marin – 29 juni 2018

“Op een trouwbeurs kwamen wij Jolanda en Jorgen van luizter tegen. Wauw we waren gelijk verkocht. Het pianospel en de zang, de teksten, alles bij elkaar was in onze ogen precies wat wij zochten voor onze bruiloft. Na overleg met Jolanda en Jorgen besloten we er een luizterceremonie van te maken. Na een prettig skypegesprek en een mailtje heen en weer hebben ze alle verwachtingen meer dan waard gemaakt. De communicatie vooraf verliep heel prettig en er werd alles aan gedaan om onze wensen in het luizterverhaal te laten terug komen. Na de ceremonie kwam iedereen naar ons toe om te vertellen hoe ontroerend en bijzonder het was en daar kunnen we ons helemaal bij aansluiten. Het heeft onze ceremonie heel speciaal en persoonlijk gemaakt. Wij zouden Luizter bij iedereen aanraden.

Heel erg bedankt voor onze nooit te vergeten luizterceremonie!” 

Tom & Marin
Trouwlocatie: De schone lei – Rotterdam
Trouwfotograaf: Mooi Bruidspaar Bruidsfotografie

De bruiloftervaring van Shirly & Patrick – 2 juni 2018

“Geweldige Luizterceremonie gehad dankzij Jolanda en jorgen super enthousiaste reacties gehad. Vanaf moment 1 fijn contact laagdrempelig ze komen met eigen ideeën en laten we die stem en het piano spel niet vergeten wat een talent springen op elk juiste moment in en super fijn om naar te luisteren.

Hoogtepunt van de dag en echt een grote toevoeging aan onze bruiloft. Jorgen en Jolanda nogmaals super bedankt nogmaals en we houden jullie in de gaten!!!!!”

Groetjes Shirly en Patrick
Trouwlocatie: Intell Hotel – Rotterdam
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Petra & Mitch – 25 mei 2018

“Luizter heeft onze trouwdag compleet gemaakt! Bij de voorbereidingen kwamen wij Luizter tegen en hebben gelijk contact met hun opgenomen. Wij werden met alle liefde ontvangen en waren gelijk verkocht. Wij kunnen ze goed zingen en goed spelen, zeg! Ze hebben op onze ceremonie gespeeld en gezongen en in de avond een heel mooi Luizterverhaal. Dit is zo’n bijzondere manier om je familie en vrienden te bedanken voor alles. Ook was het contact van begin tot eind echt super en ze dachten overal aan mee. Super bedankt!”

Petra & Mitch
Trouwlocatie: Brasserie de Berk
Bron: ThePerfectWedding.nl

De bruiloftervaring van Sanne & Vincent – 12 mei 2018

“Mede door Luizter is onze trouwdag een dag geworden om nooit meer te vergeten.
Een echte aanrader dus!”

Sanne & Vincent
Trouwlocatie: Finley Het Witte Huis – Loosdrecht
Bron: ThePerfectWedding.nl