Herdenkingsceremonie met live muziek

Muziek zorgt voor verbinding, herkenning. Muziek speelt vaak een belangrijke rol programma van de herdenkingsceremonie. Denk aan muziek die bij de uitvaart gespeeld is, muziek ter ondersteuning van teksten en gedichten of na het opnoemen van de overledenen. Luizter helpt u graag mee om de muziek op een troostende en unieke wijze in het programma te passen. Speciaal tijdens herdenkingsceremonies kan Luizter, naast passende liedjes, ook Luizterverhalen vertellen. Regelmatig vertellen we de ‘algemene’ Muzikale levensloop tijdens een herdenkingsceremonie. Het verhaal en de bijpassende muziek is voor iedereen zo bekend, dat de boodschap ook echt binnenkomt. Hierbij worden momenten van herdenken besproken, afgewisseld met live muziekfragmenten. Hieronder een fragment uit ons algemene levensloop Luizterverhaal.

De foto’s in bovenstaande slider zijn gemaakt door Vrouwenhof21 Fotografie tijdens de kaarsenceremonie van Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom.

Luizter speelde eerder tijdens herdenkingsceremonies bij CVU Uitvaartzorg (5 locaties in Zuid-Holland), Hospice Hoeksche WaardVrienden van Siem,  Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom (Kaarsenceremonie), Allerzielen (Crematorium Zegestede & Crematorium Zoomstede), Uitvaartbeurs Brabant, Funeral Fair (Van Nelle fabriek).

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire, zowel evergreen als moderne muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. Muziek voor herdenking en afscheid beperkt zich niet alleen tot liedjes die daar specifiek overgaan. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Live muziek tijdens herdenkingsceremonie: € 895,-*
Meerprijs Luizterverhaal (op maat)prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijs is inclusief reiskosten binnen Nederland en voor particulieren inclusief BTW.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
Dat ik je mis Maaike Ouboter
De weg Guus Meeuwis
Dichterbij dan ooit BLØF
Fields of gold Eva Cassidy
Here today Paul McCartney
Het dorp Wim Sonneveld
Je naam in de sterren Jan Smit
Just breathe Pearl Jam
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Never forget you Mariah Carey
One word Anouk
Wish he could see it all Anouk
You’ll be in my heart Phil Collins
Zo mooi zo mooi BLØF
Zo stil BLØF

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

L. Jeukens”
Bron: Google recensie

“Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega’s die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!

Deborah van Loenen”
Bron: RememberMe.nl

  • Herdenkingsceremonie Luizter
    Herdenkingsceremonie Luizter