Herdenkingsceremonie met live muziek

Muziek zorgt voor verbinding, herkenning. Muziek speelt vaak een belangrijke rol programma van de herdenkingsceremonie. Denk aan muziek die bij de uitvaart gespeeld is, muziek ter ondersteuning van teksten en gedichten of na het opnoemen van de overledenen. Luizter helpt u graag mee om de muziek op een troostende en unieke wijze in het programma te passen. Speciaal tijdens herdenkingsceremonies kan Luizter, naast passende liedjes, ook Luizterverhalen vertellen. Regelmatig vertellen we de ‘algemene’ Muzikale levensloop tijdens een herdenkingsceremonie. Het verhaal en de bijpassende muziek is voor iedereen zo bekend, dat de boodschap ook echt binnenkomt. Hierbij worden momenten van herdenken besproken, afgewisseld met live muziekfragmenten. Hieronder een fragment uit ons algemene levensloop Luizterverhaal.

De foto’s in bovenstaande slider zijn gemaakt door Vrouwenhof21 Fotografie tijdens de kaarsenceremonie van Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom.

Luizter speelde eerder tijdens herdenkingsceremonies bij CVU Uitvaartzorg (5 locaties in Zuid-Holland), Hospice Hoeksche WaardVrienden van Siem,  Samenloop voor Hoop Bergen op Zoom (Kaarsenceremonie), Allerzielen (Crematorium Zegestede & Crematorium Zoomstede), Uitvaartbeurs Brabant, Funeral Fair (Van Nelle fabriek).

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Repertoire
Luizter heeft een breed repertoire, zowel evergreen als moderne muziek. Hieronder vindt u diverse video’s van een live optreden en een greep uit ons repertoire. Muziek voor herdenking en afscheid beperkt zich niet alleen tot liedjes die daar specifiek overgaan. We hebben nog meer specifieke repertoirelijsten samengesteld, deze vindt u hier.

Live muziek tijdens herdenkingsceremonie: € 895,-*
Meerprijs Luizterverhaal (op maat)prijs op aanvraag

*Bovenstaande prijs is inclusief reiskosten binnen Nederland en voor particulieren inclusief BTW.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

Titel Artiest / Versie
Dat ik je mis Maaike Ouboter
De weg Guus Meeuwis
Dichterbij dan ooit BLØF
Fields of gold Eva Cassidy
Here today Paul McCartney
Het dorp Wim Sonneveld
Je naam in de sterren Jan Smit
Just breathe Pearl Jam
Mag ik dan bij jou Claudia de Breij
Never forget you Mariah Carey
One word Anouk
Wish he could see it all Anouk
You’ll be in my heart Phil Collins
Zo mooi zo mooi BLØF
Zo stil BLØF

Live muziek tijdens herdenkingsceremonie bij CVU Uitvaartzorg

Mijn eerste kennismaking met het duo Luizter was in 2015, tijdens de eerste Hoeksche Waardse haringparty. Ik was direct erg gecharmeerd van hun muzikale opluistering tijdens deze netwerkbijeenkomst. Jolanda die met haar prachtige stem mooie liedjes zong op een dusdanige manier dat de bezoekers op een normale manier met elkaar konden praten, wat ik helaas wel eens anders meemaak.

De tweede keer dat ik het duo Luizter ontmoette was tijdens een herdenkingsdienst van hospice Hoeksche Waard in het voorjaar van 2016. Wat ik daar toen heb gehoord, vond ik zo bijzonder en toen ik daarna met hen in gesprek raakte, kwam al snel het idee bij mij op dat ik het duo Luizter graag zou willen betrekken bij de herdenkingsdiensten die ik als uitvaartverzorgster bij ons bedrijf CVU uitvaartzorg organiseer.

En zo hebben Jolanda en Jörgen onlangs in mei drie herdenkingsdiensten mede vorm gegeven. Zo ben ik erg onder de indruk van hun levensloop op muziek, waarbij stukjes tekst worden afgewisseld met korte fragmenten van toepasselijke liedjes. Ook hebben zij deze avonden liederen en muzikale fragmenten ten gehore gebracht die tijdens de uitvaartdiensten waren gezongen en dit was voor de nabestaanden die aanwezig waren een emotionele herkenning. Toen tijdens de rozenceremonie Jörgen inzette met de melodie van “The Rose”, was dit voor velen een emotioneel moment, oftewel een zogenaamd “kippenvelmoment”.

Niet alleen in verdrietige omstandigheden, zoals bij een uitvaart is Luizter een uitstekend duo om live de plechtigheid op te luisteren met hun prachtige muzikale begeleiding, maar ook bij feestelijkheden zoals huwelijk of jubilea kan Luizter de ceremonie nog persoonlijker maken.
Ik zie er dan ook naar uit dat ik als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (een hobby, naast mijn functie als uitvaartverzorgster) in september a.s. Jolanda en Jörgen zal ontmoeten bij een huwelijksvoltrekking waarbij zij de huwelijksceremonie voor het bruidspaar onvergetelijk zullen maken door hun muzikale omlijsting.

Ik kan alleen maar aanbevelen ”Luister naar Luizter”, dan weet u wat ik bedoel.

Heidi Hendricks
Uitvaartverzorgster CVU Uitvaartzorg

Referentie live muziek tijdens uitvaart

“Namens mijn hele familie wil ik jullie hartelijk bedanken voor de hele mooie muziek tijdens de uitvaartdienst van mijn vader. We hebben echt heel veel mooie reacties gehad.

Trudy – 9 januari 2016″

 

  • Herdenkingsceremonie Luizter
    Herdenkingsceremonie Luizter