Jolanda Bazen van Luizter komt, indien gewenst, in de dagen voorafgaand aan de uitvaart bij u langs om met u te bespreken op welke manier live muziek de plechtigheid het mooiste zou kunnen ondersteunen. Uiteraard kan dit ook in de laatste levensfase of wanneer iemand zelf zijn eigen uitvaart vooraf wil organiseren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen of we op een zwarte of een witte vleugel spelen, hoeveel liedjes we tussen de sprekers door live ten gehore brengen en of we een op maat gemaakte levensloop maken. Alles is bespreekbaar. We helpen u graag in deze voor u zo hectische en zware periode om samen een uniek, waardig en toepasselijk afscheid te creëren.

werkwijze Luizterverhaal

Contactformulier:

“Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega’s die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!

Deborah van Loenen”
Bron: RememberMe.nl

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

L. Jeukens”
Bron: Google recensie