Condoleance met live achtergrondmuziek

Na de plechtigheid hebben de meeste mensen de behoefte om na te praten met een kopje koffie en de nabestaanden hun steun te betuigen. Tijdens deze condoleance bijeenkomst, kan het fijn zijn om op de achtergrond passende live muziek te hebben, waar een troostende werking van uit gaat. Muziek die verbindt, kracht geeft en als een warme deken over de mensen heen ligt. Moeilijke stiltes worden op die manier wat verzacht. Meer informatie over onze werkwijze vindt u hier.

Luizter verzorgt ook passende live muziek tijdens:

Live muziek uitvaart (piano instrumentaal): € 695,-
Live muziek uitvaart (zangeres met pianist): € 895,-
Ritueel begeleider / Woorddienst begeleider: vanaf € 650,-
Luizterverhaal: persoonlijke levensloop: €1.695,-*
Live achtergrondmuziek tijdens condoleance: vanaf € 995,- (2x 45 minuten)
Meerdere diensten combineren: prijs op aanvraag

*De prijs van de Luizterverhaal levensloop is incl. live uitvoering op locatie, ceremoniemeesterschap, persoonlijke levensloop op muziek, 3 dagen voorbereiding. 

Bovenstaande prijzen zijn inclusief instuderen verzoeknummer, reiskosten binnen Nederland en voor particulieren inclusief btw.

In onze agenda vindt u de data waarop we reeds geboekt zijn. Luizter bestaat uit 2 duo’s en kan daarom meerdere optredens op dezelfde dag verzorgen.

Neem contact op

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

L. Jeukens”
Bron: Google recensie

“Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega’s die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!

Deborah van Loenen”
Bron: RememberMe.nl

  • Live muziek tijdens uitvaart
    Live muziek tijdens uitvaart