Live afscheidsmuziek

Zangeres Jolanda Bazen en pianist Jörgen Versteeg vormen samen het duo Luizter. Samen met een team van vertellers creëren zij memorabele momenten met muzikale verhalen die echt raken. Luizter schrijft & vertelt de muzikale levensloop met live muziekfragmenten. Ook verzorgen wij live achtergrondmuziek tijdens een uitvaart, condoleance of herdenkingsceremonie.

Luizterverhaal Muzikale levensloop is in 2017 bekroond met 3 bijzondere prijzen:

“Ik en mijn zus zagen een filmpje van Rico Verhoeven voorbij komen en wisten meteen dat wij dit ook wilden op de begrafenis van onze moeder. De meerwaarde van een Luizterverhaal is dat mijn moeders levensloop met zoveel warmte en liefde overgebracht wordt dat zelfs mijn collega’s die mijn moeder nog nooit gezien hadden hierna het gevoel hadden alsof ze haar wel persoonlijk hadden gekend. Ik ben verschrikkelijk blij dat wij de keuze hebben gemaakt want elke keer als ik de behoefte heb luister ik naar het verhaal en geeft mij dat zoveel voldoening. De warmte en betrokkenheid geeft aan dat het gedaan wordt vanuit het hart. Ook zoveel complimentjes ontvangen na de uitvaart. Ik kan het iedereen aanraden. Een hele mooie herinnering die ik kan terug luisteren wanneer ik maar wil. Bedankt Luizter jullie waren geweldig!

Deborah van Loenen”
Bron: RememberMe.nl

“Een ongelofelijke en fantastische performance. Jolanda en Jürgen hebben op een zeer passende wijze een persoonlijke muzikale invulling gegeven aan een herdenkingsdienst. Niet alleen haar warme stem, maar ook de fantastische muzikale begeleiding hebben het meer dan persoonlijk voor ons gemaakt. Met vijf sterren doen we jullie eigenlijk tekort.

L. Jeukens”
Bron: Google recensie

  • Live muziek tijdens uitvaart
    Live muziek tijdens uitvaart
  • Funeral Awards 2017
    Funeral Awards 2017